Giants Software
14:10 - 31.01.2024 / pelit / Findance
Farming Simulator 22 murskaa ennätyksiä - Maanviljelysimulaatio saavuttanut huiman suosion

Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio, on rikkonut ennätyksiä.

Tämä virtuaalinen maanviljely- ja maatilanhallintapeli on saavuttanut suuren suosion pelaajien keskuudessa, tarjoten vaihtoehdon nopeatempoiselle ja intensiiviselle pelikokemukselle.

Pelin hidas tempo ja monipuolinen sisältö ovat osoittaneet, että räiskintä ja nopeat ajoneuvot eivät ole ainoita tapoja luoda koukuttavaa pelikokemusta.

Ennätysmyynti ja moninpelin suosio

Farming Simulator 22 on myyty maailmanlaajuisesti yli kuusi miljoonaa kappaletta, sisältäen perusversion sekä Platinum ja Premium -versiot.

Peli on rikkonut myös moninpelin ennätyksiä, sillä sitä on pelattu yli sadallatuhannella eri verkkopalvelimella samanaikaisesti, mikä kertoo sen suosiosta yhteistyöpelaamisen saralla.

Modien valtava suosio

Pelin 5 600 erilaista modia, eli pelaajien ja fanien tekemiä lisäosia, ovat nousseet suureen suosioon, ladattuna yhteensä 1,4 miljardia kertaa.

Näiden lisäosien avulla pelaajat voivat laajentaa pelin jo ennestään monipuolista laitteisto- ja kulkuneuvovalikoimaa.

Monipuoliset pelialueet ja työkoneet

Farming Simulator 22 tarjoaa laajan valikoiman työkoneita, kulkuneuvoja, viljelykasveja ja kasvatettavia eläimiä. Peli sisältää uusia pelialueita, kuten Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saaneen Elmcreekin, sekä kuusi erilaista pelikarttaa Premium-versiossa.

Pelaajat voivat suunnitella ja määrittää eri kokoisia peltoja niin eurooppalaiseen kuin amerikkalaiseen tyyliin.

Farming Simulator 22 on saatavilla PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä pc- ja Mac-tietokoneille.