Rob Latour / Shutterstock / AOP
08:10 - 25.01.2024 / tv-sarjat / Findance
Star Trek -ikoni Jonathan Frakes muuttaa Deathlands-kirjat tv-sarjaksi

Deadline raportoi, että Star Trek -legenda Jonathan Frakes tulee ohjaamaan 10-osaisen sarjan, joka perustuu Deathlands-kirjasarjaan.

Sarja tuotetaan NextCypher-yhtiössä, jonka perusti kryptovaluuttojen pioneeri Jeff Garzik viime vuonna.

Kuvausten on määrä alkaa tänä keväänä Sofiassa, Bulgariassa.

Garzik kuvaili sarjaa aiemmin yhdistelmäksi Mad Max: Fury Roadia ja Yellowjacketsia eeppisenä post-apokalyptisenä sci-fi-seikkailuna.

Frakes, joka tunnetaan parhaiten komentaja William Rikerin roolista Star Trek: The Next Generationissa, Star Trek: Picardissa ja useissa Star Trek -elokuvissa, ohjaa sarjaa.

Tuottaja Mark A. Altman kehui Frakesia visioita tuoda Deathlands tv-ruuduille. Sarjan juuret ovat post-apokalyptisessa maailmassa 100 vuotta Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton välisen ydinsodan jälkeen, missä mutatoitunut ja hullu sivilisaatio alkaa nousta uudelleen. Tarina seuraa Ryan Cawthoria ja muita selviytyjiä, jotka matkustavat Deathlandsin halki käyttäen teleportaatioteknologiaa.

Garzik, joka oli kryptovaluuttayhtiö Bloqin perustaja ja toimitusjohtaja, perusti yrityksensä viime vuonna ja julkisti suunnitelmansa useista sarjoista. Yhtiö suunnittelee myös "toiminnantäyteistä, futuristista sci-fi-sarjaa" nimeltä Looking Glass, joka perustuu Garzikin ideaan. Sarjoja kehitellään myös kryptovaluuttamarkkinoiden tarpeisiin.