Findance.com
18:10 - 14.01.2024 / maailmalta / Findance
Äiti järkyttyi: anoppi imetti hänen vauvaansa - Asia selvisi hänelle oudolla tavalla

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Uusi äiti oli järkyttynyt huomatessaan anoppinsa yrittäneen imettää hänen vastasyntynyttä lastaan, kertoo The Sun.

Tapahtuma on "pilannut" hänen suhteensa poikaansa ja aviomieheensä. Nainen jakoi tarinansa somessa pyytäen apua anoppinsa kanssa.

Äiti selitti, että oli alun perin halunnut imettää lastaan yksinomaan, mutta joutui turvautumaan korvikkeeseen, kun ei tuottanut tarpeeksi maitoa.

Anoppi ei tyytynyt tukemaan, vaan päätti toimia itse. Äiti löysi kuvan anoppinsa imetysyrityksestä miehensä puhelimesta!

Tilanne on hämmentänyt ja järkyttänyt äitiä syvästi, ja hän kysyi neuvoa siitä, onko teko laiton tai voiko hän ryhtyä oikeustoimiin.

Äiti kertoi myöhemmin miehensä katuneen tilannetta ja väittävän olevansa järkyttynyt asiasta, mutta äiti epäilee tämän vilpittömyyttä.

Somettajat reagoivat voimakkaasti, ehdottaen jopa avioeroa ja poliisin kutsumista.

- Aivojeni on vaikea käsittää tätä. Missä ihmeessä tässä hullussa maailmassa joku voi ajatella, että tämä on hyväksyttävää...

-Tiedän, että rakastat miestäsi, mutta tämä on niiin väärin. Jos aiot yrittää saada avioliittonne toimimaan, (en usko, että itse pystyisin), hän tarvitsee ehdottomasti ammattiapua.

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!