Findance.com
12:10 - 08.01.2024 / maailmalta / Findance
H-kuppikoon rinnat pännivät - Anoppi arvostelee miniän rintojen kokoa

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Nainen jakoi sosiaalisessa mediassa kokemuksensa anoppinsa kanssa käydystä keskustelusta, jossa anoppi osoitti pakkomielteistä käytöstä miniän H-kuppikoon rintojen suhteen.

Anoppi, jota kuvaillaan "Skeletorin" kaltaiseksi, on arvostellut miniänsä vartaloa ja tehnyt sopimattomia huomautuksia tämän rintojen koosta, kertoo The Sun.

Keskustelun aikana, jossa puhuttiin rintaliivien nousevista hinnoista, miniä paljasti vahingossa rintaliiviensä koon anopilleen, mikä johti anopin epäuskoisiin ja loukkaaviin kommentteihin. Anoppi on tehnyt jatkuvia huomautuksia miniän rinnoista, vihjaillen niiden olevan "roikkuvat" ja arvostellen miniän päätöstä olla hankkimatta lapsia.

Kiistaa rannalla otetuista kuvista

Tilanne kärjistyi, kun miniä palasi Euroopan matkalta, jossa hän ja hänen miehensä olivat käyneet nudistirannalla. Anoppi ei hyväksynyt matkalla otettuja yläosattomia kuvia, heitti valokuva-albumin pöydälle ja arvosteli pariskunnan valintoja.

Somettaja ovat ilmaisseet tukensa miniälle, jakaen omia kokemuksiaan ja näkemyksiään anopin käytöksestä. Monet kommentoijat ovat tuominneet anopin käytöksen ja tukeneet miniää hänen tilanteessaan.

Anopin kommentit ja käytös ovat herättäneet keskustelua ja tuoneet esiin tarpeen ymmärtää ja kunnioittaa toisten fyysisiä rajoja ja valintoja.

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!