Findance.com
14:10 - 03.01.2024 / viihde / Findance
18-vuotias somehottis rakastui 60-vuotiaaseen mieheen - "Kateellisia!"

Keisha Louise, 18-vuotias somevaikuttaja ja fitness-harrastaja, on löytänyt rakkautensa 60-vuotiaasta Dimitrios Fotisista, kertoo The Sun.

Vaikka heidän ikäeronsa on 42 vuotta, he jakavat yhteisen intohimon kuntoiluun ja ovat omistautuneita toisilleen. Pariskunta, joka aloitti seurustelun vuonna 2022, viettää paljon aikaa yhdessä kuntosalilla, jakaen treenivideoitaan sosiaalisessa mediassa.

Heidän suhteensa on kohdannut kritiikkiä sosiaalisessa mediassa, erityisesti TikTokissa, jossa he ovat saaneet ikävänsävyisiä kommentteja. Jotkut käyttäjät ovat syyttäneet Keishaa onnenonkijaksi ja kyseenalaistaneet Dimitrioksen sopivuuden suhteeseen.

Tästä huolimatta pari on vastannut kritiikkiin voimakkaasti, korostaen, että heidän suhteensa ei ole laitonta eikä väärin. Dimitrios on puolustanut suhdettaan väittäen, että kritiikki johtuu kateudesta.

Keisha on ottanut kantaa kielteisiin kommentteihin jakamalla lisää tietoja heidän suhteestaan ja lataamalla videoita heidän arkipäiväisestä elämästään. Hän on myös vastannut joihinkin loukkaavimpiin kommentteihin, korostaen, että heidän suhteensa on laillinen ja että heitä ei tulisi tuomita siitä.

Onneksi on ollut myös niitä, jotka ovat suhtautuneet myönteisesti Keishan ja Dimitrioksen epätavalliseen suhteeseen. Joissakin kommenteissa on kerrottu vastaavista kokemuksista suurista ikäeroista huolimatta. Tämä tukee ajatusta, että rakkaus voi syntyä missä tahansa iässä ja olosuhteissa.

Katso videot alla:

@nikeishalouise

@nikeishalouise #lastminuteshopping #necessities #fyp

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!