Anders Northwell
10:31 - 22.12.2023 / musiikki / Findance
90-luvulla tanssittiin riehakkaasti! Löydätkö oman paikkakuntasi riemukkaalta ysärivideolta?

Anders Northwell on julkaissut uuden ysärihenkisen dancepop-singlen Dance Like in 90s!.

- Biisi oli aluksi aivan toisenlainen, mutta tehdessä alkoi tulla mieleen brittiläinen tanssimusiikki kuten The Shamen, Utah Saints ja KLF. Tämä yhteys ei välttämättä välity kuuntelijalle, mutta niistä aineksista tämä kappale ja musiikkivideo kuitenkin syntyivät, Anders Northwell kertoo.

Dance Like in 90s! -musiikkivideolla nähdään riehakkaita ysärihetkiä ympäri Suomen ja lopussa vähän nuivempaa (keski-ikäisempää) menoa.

- Videossa kuvitellaan (huom. nykyteknologian avulla!) iloisia tunnelmia Ylöjärveltä Nivalaan ja Pirkkalasta Karstulaan sekä paljon muualle Suomeen ja vähän ympärillekin. Eikös ysärillä biletetty vailla huolta huomisesta? Eihän se niin mennyt - lama koetteli Suomea rajusti. 90-luvun valokuvissa näkee kuitenkin paljon sellaista uniikkia, mitä ei enää ole ja näin jälkeenpäin niistä välittyy kurjuuden sijasta pikemminkin kaikkea positiivista.

Anders Northwell esittää myös toiveen.

- Toivo tätä biisiä baarissa ja näytä, että nykyaikanakin saa tanssia vailla estoja eikä vain patsastella paikallaan kuten musiikkivideon lopussa.

Alla biisi Spotifyssa sekä musiikkivideo YouTubessa:

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
90-luku Anders Northwell eurodance ysäri


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!