Netflix
06:10 - 02.10.2023 / pelit / Findance
Netflix haastettu oikeuteen Rebel Moon -peliselkkauksesta

Netflix on joutumassa oikeuden eteen sopimusrikkomussyytteessä, joka liittyy Zack Snyderin odotetun Rebel Moon -tieteiselokuvan peliprojektiin, raportoi Variety.

Evil Genius Games -niminen yritys aloitti yhteistyön Netflixin kanssa vuoden 2023 alussa lupaavalla peliprojektilla. Suunnitelmana oli kehittää pöytäroolipeli Snyderin tulevaan elokuvaan perustuen. Yhteistyön hedelmien piti nähdä päivänvalon samoihin aikoihin, kun ensimmäinen elokuva julkaistaan joulukuussa 2023.

Vaikka kaikki näytti aluksi lupaavalta, Netflix katkaisi yhteistyönsä Evil Genius Gamesin kanssa. Syynä tähän oli yrityksen väitetty salassapitosopimuksen rikkominen liittyen Rebel Moon -elokuvan yksityiskohtiin.

Oikeustoimia odotellessa

Nyt Evil Genius Games hakee oikeutta ja korvauksia Kalifornian oikeudessa. He vaativat määräämättömiä korvauksia sopimusrikkomuksen vuoksi. Yrityksen mukaan Netflix ei ainoastaan perääntynyt yhteistyöstä, mutta myös väitti Evil Genius Gamesin työn kuuluvan yksinomaan Netflixille.

Evil Geniusin toimitusjohtaja David Scott ilmaisi pettymyksensä ja toivoi, että peli näkisi vielä päivänvalon. Hän pyytää fanien tukea ja vetoaa sekä Netflixin että Zack Snyderin suuntaan pelin julkaisun puolesta.

Rebel Moon - traileri

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!