Findance.com
22:10 - 12.09.2023 / viihde / Findance
Uni tulee hetkessä - hyvinvointivalmentaja jakaa "taikatemppunsa" nopeaan nukahtamiseen
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Hyvinvointivalmentaja on löytänyt "taikatempun", joka auttaa ihmisiä nukahtamaan nopeasti. Hän on kertonut TikTok-seuraajilleen, että kyseinen kikka on suorastaan elämää mullistava.

Hengitystekniikka avainasemassa

TikTokissa hyvin tunnettu Olivia Hedlund kertoo, että kaksi hänen ystäväänsä nukahtivat välittömästi kokeiltuaan hänen rentoutusvinkkiään.

”Kyse on tietystä hengitystekniikasta, jonka opin Joe Dispenzalta”, hän sanoi viitaten kirjailijaan ja YouTubettajaan. Olivia kokeili tätä tekniikkaa yhtenä iltana ennen nukkumaanmenoa ja totesi sen toimivan erinomaisesti.

Hengitystekniikka toimii seuraavasti: Ensiksi otat syvän hengityksen nenäsi kautta ja kiristät kehoasi.

"Jännität vatsalihaksiasi aina rintaasi saakka ja tunnet hengityksen liikkuvan selkärangassasi", Olivia selitti. Hän jatkaa syvää hengitystä kunnes kuvittelee hengityksen olevan päänsä keskellä.

”Pidä se siellä niin kauan kuin pystyt ja sitten päästä irti”, sisällöntuottaja jatkoi. Hän suosittelee tekemään hengitystekniikan viisi kertaa.

”Nukahdat välittömästi”, Olivia lupasi.

TikTok-video

@liv.ingwell I literally have no idea why this makes me fall asleep instantly but i notice a huge difference when i do it vs when i do not. 5 deep breaths hold it at the top let it go. Look up pineal gland meditation from joe dispenza! #joedispenza #sleephack #sleeptips #fallasleepfast original sound - Olivia Hedlund