Findance.com
12:10 - 21.08.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttajan rintavako liikaa golf-kentällä - "Karenit" häiriintyvät

Golf on laji, jossa perinteet ja etiketti ovat usein olennainen osa peliä. Mutta mitä tapahtuu, kun perinteinen kohtaa modernin TikTok-vaikuttajan kautta?

Jane Anastasia Park on ottanut golfkentät haltuun myrskyn lailla rohkeilla asuvalinnoillaan, jotka rikkovat rajoja ja herättävät huomiota.

Asuista nousseet kohut

Vaikka monet pitävät Janen tuoretta otetta golfpukeutumisessa piristävänä, kaikki eivät ole hänen asuvalintojensa faneja.

Erityisesti tietyt kentillä pelaavat kriittiset "Karenit" ovat nostaneet ääntään Janen epätavanomaisista asuista.

Karenit vs. Aviomiehet: Kenellä on viimeinen sana?

Jane on huomannut mielenkiintoisen ilmiön kentillä: vaikka Karen-nimellä haukutut kriitikot eivät hyväksy hänen asujaan, heidän aviomiehensä näyttävät olevan eri mieltä.

TikTokissa Jane on jakanut kokemuksiaan ja havaintojaan tästä ristiriitaisesta palautteesta.

@janeparrk You may not like my fits but your husband does #golftok #golf #golftiktok #foryou #fyp #foryoupage

Pukeutumisen vapaus ja golfmuoti

Jane ei ole ainoa, joka on halunnut tuoda oman persoonallisen twistinsä golfpukeutumiseen. Kuitenkin hänen valintansa ovat herättäneet erityistä huomiota - mukanaan keskustelua siitä, mikä on sopivaa ja mikä ei golfkentällä.

Sosiaalinen media on ollut Janen tuki ja turva kohujen keskellä. Monet ovat osoittaneet tukensa rohkealle pukeutujalle ja hänen asuvalinnoilleen. Mutta kuten aina, mielipiteet jakautuvat, ja keskustelu golfkenttien pukeutumisetiketistä jatkuu.

Jane Anastasia Park on selvästi enemmän kuin pelkkä golfaaja - hän on muotikapinallinen, joka haastaa perinteitä ja avaa keskustelua siitä, mitä golfkentillä todella tulisi pitää päällä.

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
golf naiskauneutta TikTok


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!