Netflix
14:10 - 09.08.2023 / elokuvat / Findance
Netflix esittelee odotettua trilleriä Fair Play - Alden Ehrenreich ja Phoebe Dynevor tähdittävät

Netflix esittelee nyt tulevaa trillerileffaa Fair Play.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja Chloe Domont tuo yleisön eteen sydäntä raastavan elokuvan Fair Play, joka käsittelee nuoren parin suhteen ristiriitoja ja paineita.

Alden Ehrenreich ja Phoebe Dynevor astuvat rooleihin, jotka erottuvat heidän aiemmasta urastaan.

Chloe Domontin henkilökohtainen projekti

Ohjaaja Chloe Domont vertaa Fair Play -elokuvaa manaamiseen, sillä tarina kumpuaa hänen sisältään ja halusta käsitellä aiempia, ratkaisemattomia tunteitaan.

- Se oli tarina, joka paloi sisälläni ja jota en voinut olla kertomatta, ohjaaja kertoi Netflixille aiemmin tänä vuonna tehdyssä haastattelussa.

- Halusin käsitellä joitakin ratkaisemattomia tunteita, joita minulla oli menneisyydessä, erityisesti seurustellessani miesten kanssa, joiden tunsin uhkaavan joko kunnianhimoani tai kaikkia pieniä saavutuksiani.

Mistä Fair Play kertoo?

Elokuvan keskiössä ovat Emily (Phoebe Dynevor) ja Luke (Alden Ehrenreich), kaksi rahoitusanalyytikkoa, joiden suhde on työpaikkansa kieltämä.

Yllättävä ylennys kuitenkin ravistelee suhdetta odottamattomalla tavalla.

- Kun tapasin Aldenin ja Phoeben rooleja varten, oli melko selvää, että he sopivat täydellisesti näihin hahmoihin, Domont sanoo.

- He ovat uskomattoman vahvoja ja monipuolisia näyttelijöitä, jotka osaavat tehdä mitä tahansa. Minua innosti myös se, että he eivät olleet koskaan aiemmin tehneet mitään tällaista. Rakastan roolittaa tyypin vastaisesti.

Fair Play saapuu katsottavaksi Netflixiin 13. lokakuuta 2023.

Fair Play - traileri

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!