Findance.com
14:10 - 18.07.2023 / viihde / Findance
Hämmentävä TikTok-video: Nainen näyttäisi jähmettyvän keskelle katua

Viraali TikTok-video saa tuhannet ihmiset hämmästymään ja miettimään, onko "Matrix todellinen", kun nainen näyttää "jäätyvän" keskelle katua, raportoi Mirror.

Anonyymi TikTok-tili julkaisi videon, jossa nainen näyttää jäätyvän paikoilleen kesken askeleen, kun autot ajavat hänen ympärillään. Muutaman sekunnin täysin liikkumattomana seisonnan jälkeen hän jatkaa kävelyään.

Video julkaistiin ensimmäisen kerran viime viikolla ja se on yli viisi miljoonaa katselukertaa. Monet ovat kuitenkin kyseenalaistaneet sen aitouden.

"Tämä on outoa"

Videon kuvaaja kuuluu sanovan: "Miksi hän on jähmettynyt? Hemmetti, tämä on outoa. Mitä ihmettä!"

Videon päälle kirjoitetussa kuvatekstissä lukee: "Hän oli tuossa asennossa minuutin ajan ennen tätä."

Monet kommentoijat olivat täysin ymmällään oudosta videosta. Yksi katsoja, Carrie Bailey, sanoi: "Se, ettei tuuli liikuta hänen vaatteitaan tai hiuksiaan vaan kaikki on täysin jäässä."

Toinen kommentoija lisäsi: "Hän katkaisi yhteyden hetkeksi." Kolmas vitsaili: "Hänen wifi-yhteytensä oli huono." Neljäs sanoi: "Joskus minusta tuntuu, että olemme liukuneet toiseen ulottuvuuteen."

Skeptisyyttä aitoudesta

Kommenttikentässä oli kuitenkin myös runsaasti skeptisyyttä.

TikTok-käyttäjä Paraaurum sanoi: "On todella mielenkiintoista, että netissä on satoja glitch-videoita, mutta kukaan ei ole nähnyt sellaista todellisessa elämässä."

Toinen kommentoija totesi: "On hullua, että meillä on kaikki tämä tekniikka ja kaikki tietävät sen, mutta silti ihmiset uskovat muokattuihin videoihin." Kolmas lisäsi yksinkertaisesti: "Se oli pysäytyskuva videosta."

TikTok-video

@unknown1575489 NPC caught lacking #npc#malfunction

artikkelin avainsanat:
nettivideot paranormaali TikTok