Rama
06:15 - 07.07.2023 / musiikki / Findance
Uusvanhaa ysäriä! Suomalainen Rama julkaisee nyt aivan ensimmäisen biisinsä

Merja ja Markku Raski olivat tehneet musiikkia tahoillaan jo jonkin aikaa, mutta Raman tarinan voi sanoa alkaneen virallisesti vuonna 1992, kun he päättivät
tehdä kolmen biisin EP:n.

Markku oli tutustunut jo aiemmin Heikki Merenkylään, joka oli innostunut tuottamaan Ramalle ensimmäiset kunnolliset äänitykset, omistamallaan Kvintti-Studiolla. Näistä kolmesta ensimmäisestä kappaleesta julkaistaan nyt jo Raman keikoilta tutuksi tullut Feelings.

Kappaleessa kuullaan Merja Raskin alkuperäiset vokaalit ja itse biisi on tuotettu kokonaan uusiksi vahvoin ysärivivahtein. Samaan aikaan julkaistaan myös omakustanne CD-single, jossa on mukana myös tuo aito ja alkuperäinen Kvintti-mix, sekä muun muassa Maranan tulkinta Raman omasta 1994 remiksistä.

- Feelings on yksi kaikkein tärkeimmistä biiseistämme, sillä se on yksi niistä ensimmäisistä Merjan kanssa yhdessä tehdyistä biiseistä, joista koko Raman olemassaolo ja historia kumpuaa, Markku Raski kertoo ylpeänä.

- Sen lisäksi siitä kuuluu vielä vahvasti Italosta saadut opit biisin tuottamisessa sekä Merjan poikkeuksellinen melodiantaju laulujen kirjoittamisessa, Markku jatkaa.

Rama - Feelings

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
eurodance Markku Raski Merja Raski Rama ysäri


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!