Findance.com
12:10 - 01.07.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja ulos lomalta: "Minua syrjittiin silikonirintojen ja bikinien takia"
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

TikTok-vaikuttaja Caitlyn julkaisi hätkähdyttävän videon tilillään. Hän kertoo videolla, kuinka hänet häädetiin perheen kesälomalta uimapuvun vuoksi. Caitlyn väittää syyksi rintaimplanttejaan, raportoi The Sun.

"Häädetty perhelomalta uimapuvun takia - tämä on tarinani. Toivoisin, että tämä olisi vitsi, mutta valitettavasti ei", Caitlyn aloittaa kertomuksensa.

Rintaimplantit ja bikinit aiheuttivat hämmennystä

Caitlynin mukaan hänet häädettiin lomaltaan pian sen jälkeen, kun hän oli toipunut rintaimplanttileikkauksesta. Perhe oli suunnitellut kesäretken, johon Caitlyn oli osallistunut yhdessä poikaystävänsä kanssa. Kaikki meni hyvin, kunnes he saivat outoja tekstiviestejä eräältä sukuun kuuluneelta jäseneltä.

Caitlyn paljastaa, että tekstiviestissä sanottiin, ettei "kukaan tunne olonsa mukavaksi" hänen uimapukuvalintansa vuoksi.

Caitlynin hämmennys ja häpeän tunne

Caitlyn on aina käyttänyt bikineitä, ja hän on osallistunut perheen lomiin useita kertoja aiemmin. Tekstiviestissä sanottiin myös, ettei perhe halunnut nuorempien jäsenten pitävän bikinien käyttöä normaalina.

Caitlyn kertoo videolla olevansa "rehellisesti sanottuna shokissa" eikä voivansa uskoa tilannetta. Hän tunsi itsensä tuomituksi ja ymmällään. "Ja tämä tulee ihmiseltä, jonka luulisi ymmärtävän positiivisen kehonkuvan merkityksen", Caitlyn lisää.

@berealwithcaitlyn

Do you think women wearing bikinis is offensive? Was i being shamed for my choice of surgery?

Caitlynin viesti perheelle

Caitlyn muistuttaa videolla, että hänellä on aivan tavalliset bikinit, kuten useimmilla muillakin rannalla olevilla naisilla. Lopuksi hän lähettää viestin perheenjäsenelle: "Mene vain, voit häätiä minut perhelomalta. Mutta menet silti rannalle, ja siellä on vielä tyttöjä bikineissä. Et voi välttää bikinien näkemistä."

Caitlyn pohtii myös, onko häntä kohdeltu epäreilusti rintaleikkauksen vuoksi. Hän kysyy videon lopussa: "Onko naisten bikinien käyttö mielestäsi loukkaavaa? Tunsinko häpeää leikkaukseni takia?"

@berealwithcaitlyn

Reasons why the boys should take their girls four wheel driving

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta rinnat silikonirinnat TikTok