Findance.com
02:10 - 02.07.2023 / viihde / Findance
Äitisheimaus: TikTok-vaikuttajaa kritisoitiin bikineistä - "He olivat kateellisia"

Kun TikTok-vaikuttaja Lina S ja hänen ystävänsä Sarah (lähes miljoonan seuraajan TikTok-tähti) suunnittelivat viettävänsä hauskan päivän rannalla lastensa kanssa, he eivät odottaneet joutuvansa kohtaamaan tuomitsevia katseita ja kommentteja.

Äitien reaktio rannalla kohdattuun kritiikkiin on kuitenkin voimakas viesti itsevarmuudesta ja kehon positiivisuudesta.

TikTok-videossaan Lina kertoo, kuinka heidät tuomittiin pukeutumisestaan bikineihin rannalla. Kritiikin esittäjät olivat vanhempia naisia, jotka paheksuivat nuorten äitien paljastavaa rantamuotia. Lina ja Sarah eivät kuitenkaan antaneet naisten tuomion heiluttaa itsetuntoaan tai vaikuttaa päiväänsä.

Vastaus arvostelijoille

Videon audiovastineessa Lina osoittaa vatsaansa, viestien selvästi, ettei hän aio piilottaa vartaloaan konservatiivisten vaatteiden alle.

Hän ja Sarah ovat ylpeitä vartaloistaan ja siitä, kuinka hyvältä he näyttävät uima-asuissaan.

"He olivat kateellisia", Lina kirjoittaa videon kuvatekstissä.

@keepinupwme @sarahrhomrich

Äitien ylpeys ja yhteisöllisyys

Tässä tilanteessa on kyse enemmän kuin vain kahdesta äidistä, jotka puolustavat oikeuttaan pukeutua haluamallaan tavalla rannalla. Heidän tarinansa on osoitus siitä, kuinka naiset voivat ja pitäisikin tukea toisiaan.

Videon kommentit ovat täynnä kannustusta ja tukea: "En ole koskaan synnyttänyt ja molempien teidän vartalonne näyttävät paremmilta kuin minun. He ovat selvästi kateellisia", kirjoitti yksi käyttäjä.

@keepinupwme

Lopuksi

Lina ja Sarah ovat esimerkki siitä, kuinka tärkeää on seisoa ylpeänä omana itsenään ja puolustaa oikeuttaan ilmaista itseään haluamallaan tavalla.

Heidän esimerkkinsä on inspiroiva muistutus siitä, että jokaisen naisen pitäisi voida nauttia rannalla olemisesta ilman pelkoa tuomitsemisesta tai häpeästä.