Sana x Idleman
06:20 - 23.06.2023 / musiikki / Findance
Kansainvälistä musiikkiuraa luova Idleman remixasi suomalaispoppari Sanan kappaleesta yhden kesän tanssittavimmista hiteistä

Yli kymmenen miljoonaa striimiä kerännyt, 50 Centin Suomen kiertueellakin esiintynyt Sana on yhdistänyt voimansa kansainvälistä uraa luovan suomalaistuottaja Idlemanin kanssa. Kaksikko on luonut yhden kesän tanssittavimmista suomenkielisistä kappaleista, joka yhdistää Sanan tummanpuhuvat sanoitukset Idlemanin kesäiseen ja positiiviseen soundiin. "Tää biisi on sulle - Idleman Remix" julkaistaan juhannusaattona.

"Se on niin päräyttävä tanssibiisi, että autosta oli lähteä katto irti, kun sain ensimmäisen version kuunteluun Idlemanilta. Olen ihmeissäni ja niin kiitollinen, että tällainen tekijä halusi lähteä versioimaan juuri mun kappaleen.", Sana hehkuttaa.

"Rehellisesti sanottuna en osannut edes haaveilla, että tästä mun petettyjen voimalaulusta tulisi näin kova tanssihitti!"

Sanan kesä vierähtää pitkälti live - ja juontokeikkojen parissa, ja uuden musiikin luominen jatkuu loppukesästä.

"Ollaan hiottu meidän keikkashowta jo pitkään yhdessä mun bändin ja tanssijoiden kanssa. Ihan mahtavaa, että vihdoin päästään esittämään sitä yleisölle!", Sana iloitsee Findancelle.

Sana livenä:

24.6.23 KALAJOKI / Arska Festival
30.6.23 IKAALINEN / Tulipelit

15.7.23 NIVALA / Kapinafest
27.7.23 OULU / Qstock

18.8.23 OULU / Vauhti kiihtyy -festivaali

Sana - Tää biisi on sulle (Idleman remix)

artikkelin avainsanat:
Idleman Sana