Lionsgate
22:10 - 07.06.2023 / elokuvat / Findance
Megan Fox tähdittää uutta The Expendables 4 -traileria

The Expendables -toimintaelokuvat saavat jatkoa yhdeksän vuoden tauon jälkeen.

Expend4bles saapuu elokuvateattereihin syyskuussa 2023.

Palaavat näyttelijät ja uudet tulokkaat

Franchise-veteraanit Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren ja Randy Couture palaavat tuttuihin rooleihinsa, kun taas uusia lisäyksiä näyttelijäkaartiin ovat Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Eddie Hall, Iko Uwais ja Andy Garcia.

Kiihkeä ja liittyminen joukkueeseen

Trailerissa Megan Foxin hahmo kohtaa Jason Stathamin esittämän Lee Christmasin, ja heidän monimutkainen historiansa käy ilmi heidän kiihkeässä tappelussaan.

Yhteenoton jälkeen Foxin hahmo liittyy Expendables-tiimiin heidän viimeisimpään tehtäväänsä, mikä johtaa tulokkaiden ja veteraanien yhdistymiseen aseiden, räjähdysten ja intensiivisen toiminnan parissa.

Kauan odotettu paluu

Kolmannen Expendables-elokuvan julkaisusta vuonna 2014 on kulunut lähes kymmenen vuotta, mikä on aiheuttanut merkittävän aikavajeen sarjalle.

Kolmas elokuva menestyi huonommin lipputuloissa edeltäjiinsä verrattuna, ja Stallone jätti projektin väliaikaisesti luovien erimielisyyksien vuoksi.

Vaikka Stallone ohjasi sarjan debyytin ja osallistui käsikirjoittajana kolmeen ensimmäiseen elokuvaan, hän on päättänyt keskittyä neljännessä osassa pelkästään näyttelemiseen.

Scott Waugh ohjasi The Expendables 4:n, ja käsikirjoituksen kirjoittivat Max Adams ja Spencer Coven.

The Expendables 4 - traileri