Findance.com
04:10 - 02.06.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Mies valittaa naapureista, jotka eivät kuuntele hänen valitustaan - järjestää koston

Naapurit eivät käyttäydy aina mieluisalla tavalla. Ärsyyntyä voi naapurin aiheuttamista äänistä, jotka voivat kuulua vielä epäsopivana aikana. Näin oli käynyt eräälle miehelle, joka halusi lopulta kostaa naapureilleen, kertoo Mirror.

Hän oli joutunut sietämään naapureiden aiheuttamaa ääntä, johon hän oli herännyt aamuisin. Ääni, joka herätti miehen aamuisin, kuului naapureiden portista, kun se aukesi. Tuota ääntä ei lähtisi portista, jos naapurit nostaisivat ennen portin aukaisemista portin tapin ylös, jotta se ei osuisi maahan.

Naapurit eivät pitäneet lupaustaan

Mies oli pyytänyt naapureitaan nostamaan tapin ylös ennen portin avaamista. Hän oli kuullut tuon äänen aamuisin kello 5–7 välillä, kun portti avataan ja taas iltaisin myöhään, kun portti suljetaan.

Naapurit olivat luvanneet miehelle toimia miehen pyyntöjen mukaan, mutta eivät olleet silti toimineet niin.

Kosto

Mies oli nyt keksinyt kuinka kostaa naapureille, jotka eivät noudattaneet hänen pyyntöään. Joskus, kun hän näkee naapureiden lähteneen, hän käy pistämässä portin kiinni, joten siitä on naapureille haittaa.

Mies tietää, että naapurustossa ei ole kameroita, jotka kuvaisivat hänen toimintaansa. Hän aikoo jatkaa tätä siihen asti, kunnes kameroita tullaan asentamaan.

Eikö ole parempaa ratkaisua?

Joku tämän miehen avautumisen nähnyt halusi kysyä mieheltä, että eikö tuo tarkoita sitä, että mies joutuu nyt kuulemaan tuon inhoamansa ääneen useammin. Hänen mielestään miehen kannattaisi keksiä parempi ratkaisu.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut naapuri oudoimmat