Findance.com
22:10 - 09.05.2023 / viihde / Findance
Slack kehittää tekoälyä hyödyntäviä keskusteluyhteenvetoja ja viestien kirjoitusavustusta

Slack on ilmoittanut kehittävänsä tekoälypohjaisia ominaisuuksia keskusteluiden yhteenvetoon ja viestien kirjoittamiseen.

Uusien työkalujen avulla käyttäjät voivat olla tehokkaampia ja tarkempia viestinnässään sekä pysyä ajan tasalla keskustelukanavilla.

Tekoälypohjaiset keskusteluyhteenvedot

Slackin tulevaisuuden visiossa käyttäjät voivat saada yhdellä klikkauksella yhteenvedon lukemattomista viesteistä kanavalla.

Generatiivinen tekoäly Slack GPT toimii saumattomasti käyttöliittymässä, ja yhteenvedot ovat saatavilla heti, kun käyttäjä alkaa selata kanavaa.

Viestien kirjoitusavustus

Slackin viestinkirjoittajaan ja canvas-työkaluun integroitu tekoälyavustaja auttaa käyttäjiä hiomaan viestiluonnoksiaan.

Käyttäjät voivat muutamalla klikkauksella tiivistää sisältöä, säätää sävyä ja tehdä muita muokkauksia suoraan kirjoitusnäkymässä.

Laajemmat käyttömahdollisuudet

Slackin asiakkaat voivat hyödyntää suuria kielimalleja, kuten Anthropicin Clauden ja OpenAI:n GPT:n, ohjaamaan chatbotteja suorittamaan muita tehtäviä, kuten hakutoimintoja tai kysymyksiin vastaamista.

Slack kehittää myös Workflow Builderia, joka mahdollistaa automaatioiden rakentamisen ilman koodausta.

Tuki Salesforce-palveluille

Slackin tuleva Einstein GPT -sovellus on suunnattu tukemaan Salesforce CRM -ohjelmistossa tarjolla olevia palveluita.

Salesforce Customer 360 -datan ja Data Cloudin käyttäjät voivat hyödyntää kielimalleja esimerkiksi liidien generoimiseen, sähköpostien kirjoittamiseen, kokousten ajoittamiseen tai suunnitelmien luonnosteluun.