Tuuli Nikki
10:10 - 28.04.2023 / musiikki / Findance
Sana julkaisee voimaannuttavan singlen huonoista ihmissuhteista irtautumiseen

Sana, joka on tunnettu modernin popin ja rapin yhdistämisestä, julkaisee uuden singlen, joka kannustaa ihmisiä jättämään huonot ihmissuhteet ja korostamaan omaa upeuttaan.

Petettyjen voimalaulu

Sana on julkaissut uuden pop-singlen Tää biisi on sulle, joka on petettyjen voimalaulu.

Kappaleessa Sana käsittelee aihepiiriä itsevarmuudellaan ja keskisormet pystyssä. Biisillä hän haluaa auttaa ihmisiä saamaan voimaa lähteä huonoista ihmissuhteista ja ymmärtää ansaitsevansa aidon onnen.

- Usein petetty häpeää tilannetta, ruoskii ja syyllistää itseään, eikä kehtaa kertoa asiasta edes läheisilleen. Itsetunnon kadottua petetty kuvittelee ansaitsevansa kaiken sen ikävän kohtelun, ja ajattelee vääristyneesti, ettei saisi parempaa. Todella surullista, mutta valitettavan tuttua tekstiä. Siksi halusin tehdä biisin, jonka avulla yhä useampi saa voimaa lähteä huonosta ihmissuhteesta, ymmärtää ansaitsevansa aidon onnen ja julistaa omaa upeuttaan!

Biisi muistutuksena itselle

Sana on kehittänyt laulutaitojaan viime vuosina ja vie voimakasta sanomaansa eteenpäin sekä melodisen laulun että rapin kautta.

Hän on julistanut kehorauhaa, terveen itsetunnon ja itsensä rakastamista sosiaalisessa mediassa.

Aikaisemmin Sana on kertonut taustastaan, johon kuuluu alkoholiongelma ja raju pettämiskokemus, jotka ovat vaikuttaneet hänen itsetuntoonsa.

- Olen inhonnut ihan jokaista solua itsessäni. Se oli murskaavaa. Tämä biisi onkin samalla muistutus itselleni, etten ikinä enää palaa sellaiseen elämään tai ihmissuhteeseen, joka saa mut voimaan pahoin, ja jossa mua kohdellaan huonosti.

Sana - Tää biisi on sulle

artikkelin avainsanat:
Sana Tää biisi on sulle