K-ryhmä
14:10 - 14.04.2023 / viihde / Findance
Koomikko Ali Jahangiri aloittaa uuden uran kauppiaana - K-Market BiiliTalo avaa ovensa Kampissa
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Stand up -koomikkona tunnettu Ali Jahangiri astuu uuteen rooliin aloittaessaan kauppiasuransa 23. huhtikuuta Helsingin Kampissa.

Hänen ensimmäinen kauppansa, Autotalossa sijaitseva K-Market Pikku-Kamppi vaihtaa samalla nimeään ja sitä kutsutaan jatkossa nimellä K-Market BiiliTalo.

Kauppa henkii Kampin alueen historiaa

K-Market BiiliTalo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, ja sen tunnelma on vahvasti sidoksissa Kampin alueen historiaan.

Jahangiri ja hänen henkilökuntansa aikovat jatkaa kaupan kehittämistä rakentaen sen jo tehdyn hyvän työn varaan.

- Kauppiasuran aloittaminen tuntuu erittäin hyvältä. Kauppaa on hoidettu rakkaudella ja jatkamme hyvää työtä luovalla ja innokkaalla otteella. Tarjoamme asiakkaille hyviä ja nopeita eväitä herkulliseen päivään, Jahangiri hehkuttaa.

Stadin slangi elää BiiliTalossa

Autotalolla on vahva historia Helsingissä, ja sen keskeinen sijainti houkuttelee sekä paikallisia asukkaita että turisteja.

Jahangiri haluaa tehdä BiiliTalosta Helsingin stadilaisimman ruokakaupan, ja siksi Stadin slangin käyttö tulee olemaan kaupassa vahvasti esillä.

- En olisi uskonut, että ensimmäinen kauppani on näin ytimessä. Kaupungin keskustassa on oma juttunsa. Haluaisin pidemmällä tähtäimellä tehdä kaupasta paikan, jossa slangi voisi elää ja näkyä, Jahangiri toteaa.

Vastuullisuus ja hävikin hallinta

K-Market BiiliTalo panostaa vastuullisuuteen ja hävikin hallintaan.

Kauppa suosii pientuottajia erityisesti panimo- ja leipäosastoilla, mikä tukee vastuullista valikoimaa.

- Odotan sitä, että ihmiset tulevat käymään kaupalla, juomaan kahvia ja juttelemaan. Kesän aikana kaupassa tehdään pieniä muutostöitä ja syksyllä järjestämme BiiliTalossa viralliset avajaiset. Tervetuloa kaupalle tutustumaan ja katsomaan, mitä olemme saaneet aikaan, Jahangiri jatkaa.

Koomikon ura jatkuu kauppiasuran rinnalla

Ali Jahangiri tunnetaan stand up -koomikkona, mutta hän on nyt valmis rakentamaan uutta uraa kauppiaana komiikan rinnalla.

- Stand up on antanut minulle paljon, mutta nyt on oivallinen hetki rakentaa myös uutta uraa komiikan rinnalle ja jatkoksi. Vielä siis nähdään keikoilla, mutta vähemmän ja valikoidummin, Jahangiri kertoo.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!