Findance.com
16:10 - 02.04.2023 / viihde / Findance
Zoom lanseeraa AI-ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pysymään ajan tasalla kokouksissa

Videokonferenssijätti Zoom on ilmoittanut lisäävänsä tekoälyllä varustetun työkalunsa, Zoom IQ:n, ominaisuuksia, raportoi Mashable.

Uudet toiminnot hyödyntävät OpenAI:n suurta kielimallia (LLM) kokousten tiivistämiseen, yhteenvedon luomiseen ja viestien ja sähköpostivastausten luonnosteluun.

Zoom seuraa näin Microsoftin, Googlen ja Slackin jalanjäljissä ja liittyy suurten tuottavuustyökalujen joukkoon, jotka ovat ottaneet käyttöön tekoälyominaisuuksia.

Yrityspalvelut panostavat tekoälyyn

Microsoft ilmoitti hiljattain vastaavasta työkalusta kaikille Office-sovelluksilleen nimeltään Copilot. Google lisäsi tekoälyominaisuuksia Gmailiin ja Google Docsiin, ja Salesforce lanseerasi ChatGPT-sovelluksen Slackiin.

LLM:ien kyky nopeasti sulattaa ja analysoida suuria määriä tietoa tekee tästä teknologiasta todellisen suunnanmuuttajan niille, jotka tuntevat, ettei vuorokaudessa ole riittävästi tunteja.

Tekoälyintegraatioiden avulla jokaiselle on kuin henkilökohtainen avustaja käytössään.

Zoom IQ:n integroitu tekoäly

Zoom IQ käyttää jo tekoälyä tarjotakseen käyttäjille kokoustietoja esimerkiksi lukujen, tallennusten kohokohtien ja toimintakohteiden muodossa.

Nyt se ottaa askeleen pidemmälle integroimalla OpenAI:n tehokkaan generoivan tekoälymallin. Jos olet myöhässä kokouksesta, Zoom IQ voi tiivistää reaaliajassa, mitä olet menettänyt, ja esittää kysymyksiä puolestasi.

Tekstisyötteen avulla se voi generoida aivoriihiä Zoomin whiteboard-työkalun avulla. Zoom IQ voi myös luoda kokouksen yhteenvedon ja toimintakohteet sekä lähettää ne Team Chat -sovellukseen, Zoomin Slack-versioon, tai tiivistää keskusteluketjut Team Chat -sovelluksessa, jos poistut tietokoneeltasi ja palaat takaisin viestitulvan keskelle.

Jos Zoom-tilisi on integroitu sähköpostiisi ja kalenteriin, se voi hakea tarvittavat tiedot kokousagendasta tai luoda sähköpostiluonnoksen.

Uudet ominaisuudet tulossa käyttöön

Yhtiö kertoo, että uudet Zoom IQ Chat Compose - ja Zoom IQ Email Compose -ominaisuudet tullaan lanseeraamaan huhtikuussa "valikoiduille asiakkaille kutsusta".

Uudet Zoom IQ Meeting Summary -ominaisuudet tulevat olemaan "laajemmin saatavilla".

artikkelin avainsanat:
OpenAI Salesforce Slack tech tekoäly Zoom Zoom IQ