Hartwall
09:17 - 15.03.2023 / viihde / Findance
Todella toivottu ananaslonkero saapuu kauppoihin

Hartwall tuo kauppoihin uuden lonkeromaun.

Hartwall hehkuttaa, että ananas kuuluu niin pizzaan kuin konvehtiinkin. Nyt Original Long Drink tulee ananaksenmakuisena.

- Ananas on ollut lonkeron ystävien ehdottomasti eniten toivoma makuvaihtoehto, ja se istuu myös tämän kevään yleiseen fiilikseen. Se sopii täydellisesti niin viisuhuumaan ja lätkän kisakatsomoon kuin vappuun ja kesän aurinkoisiin päiviin, toteaa Original Long Drinkin tuotepäällikkö Ella Berner.

Hartwallin vuonna 2022 teettämässä kuluttajatutkimuksessa peräti 73 % vastaajista toivoi lonkeroa ananaksen makuisena.

Alkuperäisen lonkeron tarina sai alkunsa jo yli 70 vuotta sitten.

- Lonkero on todellinen suomalainen innovaatio. Sen maku on pysynyt saman jo yli 70 vuotta. Juoman perinteet ja nykyinen suosio ovat meille suuri ilon aihe. On ollut hienoa nähdä, miten tärkeäksi osaksi suomalaista kulttuuria Original Long Drink on tullut. Uuden ananaslonkeron myötä uskon vahvasti, että tulevasta kesästä tulee kaikkien aikojen lonkerokesä, Berner hehkuttaa.

Samaan aikaan Hartwall tuo kauppoihin myös Original Long Drink Mango -juoman sleek-tölkissä. Sleek-sarjan tuotteissa on vähemmän alkoholia ja kevyempi makuprofiili kuin perinteisissä lonkeroissa.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!