Findance.com
04:10 - 19.01.2023 / maailmalta / Findance
Nainen aiheutti kännissä neljä taloa tuhonneen räjähdyksen - Haastaa nyt baarin oikeuteen

New York Post kertoo varsin erikoisesta oikeuskanteesta Kanadan Ontariossa.

26-vuotias nainen syyttää nimittäin Budweiser Gardens -areenalla toimivan baarin omistavaa Ovations Food Servicesia syypääksi vuonna 2019 tapahtuneeseen tohelointiinsa Marilyn Mansonin konsertin jälkeen.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Daniella Leis väittää, että Ovations Ontario Food Services on vastuussa vahingoista, koska heidän henkilökuntansa toimitti hänelle alkoholia siitä huolimatta, että hän oli vahvasti päihtynyt, eikä ryhtynyt toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, ettei hän ajaisi kotiin.

Lue myös: Poliisi virtsasi jääpalakoneeseen

ONNETTOMUUS

Onnettomuus tapahtui Woodman Avenuella, jossa päihtynyt Leis ajoi isänsä Ford Fusion -autolla tiilitaloa päin, jolloin kaasuputki repesi ja aiheutti suuren räjähdyksen.

Räjähdyksen seurauksena neljä taloa tuhoutui ja seitsemän ihmistä loukkaantui, ja siitä aiheutuneet tulipalot johtivat koko naapuruston evakuointiin.

Tuomari George Orsini sanoi, että Leisin teon taloudelliset vaikutukset olivat "valtavat", ja kokonaisvahinkojen arvioidaan olevan 10-15 miljoonaa dollaria.

Lue myös: Jättikämmi! Opettaja lähetti vahingossa koulun jokaiselle oppilaalle nakukuviaan

TUNNUSTI SYYLLISYYTENSÄ

Daniella Leis tunnusti syyllisyytensä neljään rattijuopumukseen, ja hänet tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankilaan.

Nyt hän ja hänen isänsä Shawn Leis ovat haastaneet Ovationsin oikeuteen ja väittävät, että jos he joutuvat maksamaan minkä tahansa summan oikeudessa esitetyistä vaatimuksista, heillä pitäisi olla "oikeus osuuteen ja korvaukseen" yhtiöltä.

Kanteessa väitetään myös, että Ovations asetti voiton turvallisuuden edelle ja että sen huolimattomuus ja velvollisuuksien rikkominen ovat syyllisiä vahinkoihin.

Lue myös: Naispoliisi muhinoi niin monen työkaverinsa kanssa, että sai potkut

artikkelin avainsanat:
hullut jutut kahjot rikolliset oudoimmat