FXX
05:10 - 20.01.2023 / tv-sarjat / Findance
Disney Plus starttasi uuden aikuisten animaatiosarjan

Disney Plus on aloittanut Star-osiossaan uuden aikuisille suunnatun animaatiosarjan Little Demon.

Katsottavaksi tulee koko ensimmäinen tuotantokausi, joka esitettiin Yhdysvalloissa FXX:llä viime syksynä.

13 vuotta sen jälkeen, kun Saatana on saattanut hänet raskaaksi, Laura ja hänen antikristus-tyttärensä Chrissy yrittävät elää tavallista elämää Delawaressa, mutta joutuvat jatkuvasti hirviömäisten voimien, mukaan lukien Saatanan, joka haluaa Chrissyn sielun huoltajuuden, valtaamiksi.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Little Demon
Kuva: FXX

Lue myös: Disney Plus aloitti tammikuussa myös aikuisille suunnatun animaatiosarjan Koala Man

Sarjan yhdessä Seth Kirschnerin ja Kieran Vallan kanssa kehittänyt Darcy Fowler kertoi sarjan synnystä Animation Scoopin haastattelussa seuraavasti:

- Me kolme olemme valtavia kauhunörttejä. Halusimme tarinan vahvasta naishahmosta. Katsoimme näkökulmia Rosemaryn painajaiseen. Aloitimme tarinan äidistä, jolla on kirottu kohtu, ja se tavallaan kehittyi siitä. Sitten äidillä oli vauva, demoni, pieni tyttölapsi. Sitten tajusimme, että tämän demonin - tämän antikristustytön - 13 vuoden ikäiseksi tekeminen oli paljon kypsempää kauhuteemojen kannalta. Löysimme tämän äidin ja tyttären suhteen ytimen, joka 13-vuotiaana ja tyttärenä... se voi olla aika kauhistuttavaa. Se ydin vapautti kaiken muun. Chrissy ja murrosikä: sen kauheudet. Me pyöristimme sen kertoaksemme tämän tarinan tästä rikkinäisestä perheestä.

Little Demon -sarjalle ääntään lainaavat Aubrey Plaza, Danny DeVito ja Lucy DeVito.

Lue myös: Tältä The Super Mario Bros. Movie kuulostaa suomeksi

LITTLE DEMON - TRAILERI