Universal Pictures
10:02 - 09.01.2023 / elokuvat / Findance
Tältä The Super Mario Bros. Movie kuulostaa suomeksi
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

The Super Mario Bros. Movie -animaatioelokuva saa ensi-iltansa Suomessa 6. huhtikuuta 2023.

Nyt odotetusta elokuvasta on ilmestynyt myös suomeksi puhuttu traileri!

The Super Mario Bros. Movie
Kuva: Universal Pictures

SUOMALAISIA ÄÄNINÄYTTELIJÖITÄ VIELÄ ARVUUTELLAAN

The Super Mario Bros. Movie on tietokoneanimoitu fantasiaseikkailukomedia, joka perustuu Nintendon Mario-videopelisarjaan. Elokuvan tuottavat Nintendo, Illumination ja Universal Pictures.

Alkuperäisversion ääninäyttelijöinä toimivat Chris Pratt, Anya Taylor-Joy ja Charlie Day. Suomenkielisen version ääniä voi arvuutella trailerista - niitä ei ole varsinaisesti julkistettu.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

The Super Mario Bros. Movie
Kuva: Universal Pictures

NINTENDO EPÄRÖI PITKÄÄN

Kauan odotettu elokuva on ollut työn alla jo pitkään. Nintendo epäröi lisensoida immateriaalioikeuksiaan elokuvasovituksia varten sen jälkeen, kun Super Mario Bros. -elokuvasovitus vuodelta 1993 ei täyttänyt odotuksia. Virtual Console -palvelun kehittymisen myötä Marion luoja Shigeru Miyamoto oli kuitenkin kiinnostunut toisen elokuvasovituksen tuottamisesta.

Tammikuussa 2018 Nintendo ilmoitti tekevänsä yhteistyötä Illuminationin ja Universal Picturesin kanssa tuottaakseen Super Mario Bros. -elokuvan.

The Super Mario Bros. Movie
Kuva: Universal Pictures

MUITAKIN NINTENDO-LEFFOJA TULOSSA?

Shigeru Miyamoto on kommentoinut että hänellä on The Super Mario Bros. Movie -elokuvasta "erittäin hyvä fiilis" ja he haluavat kaikin tavoin varmistaa, että se "ei petä asiakkaitaan".

Miyamoto on vihjannut, että Nintendon monista nimikkeistä on kehitteillä lisää elokuvia, mutta fanien on oltava kärsivällisiä, sillä he näyttävät keskittyvän jokaiseen elokuvaan yksi kerrallaan

Super Mario Bros:n lisäksi Nintendo on jo tuonut Pokemon-sarjan elokuvamuotoon useammin kuin kerran, mutta näiden lisäksi heillä on käytössään myös Animal Crossingin ja The Legend of Zeldan kaltaisia pelejä sekä lukuisia Mario-muunnelmia, joita he ovat luoneet viimeisten neljän vuosikymmenen aikana, kuten Wario's World ja Luigi's Mansion, jotka kaikki ovat varmasti ehdolla elokuvaksi muuntamista varten.

The Super Mario Bros. Movie
Kuva: Universal Pictures

SUOMEKSI PUHUTTU TRAILERI

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!