Hulu
12:10 - 31.12.2022 / tv-sarjat / Findance
Disney Plus aloittaa tammikuussa hervottoman aikuisten animaatiosarjan

Disney Plus aloittaa 9. tammikuuta 2023 uuden aikuisille suunnatun animaatiosarjan Koala Man.

Yhdysvalloissa Hulun esittämä Koala Man kertoo Kevinistä, tavallisesta isästä ja IT-koordinaattorista, joka toimii myös supersankarina, joka tunnetaan nimellä Koala Man. Joka päivä Koala Manin tehtävänä on ylläpitää oikeutta kaupungissaan ja suojella sen asukkaita pahan voimilta. Keviin äänenä toimii sarjan luoja Michael Cusack.

Hugh Jackman tulee antamaan äänensä hahmolle nimeltä Big Greg, joka on Kevinin esimies töissä ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Hän on pidetty ja vaikutusvaltainen hahmo Daptossa, ja häntä kiitetään usein Koala Manin sankarillisista teoista, vaikka hänellä ei ole mitään tekemistä niiden kanssa.

- Tarina kertoo, että menimme hakemaan Hugh'ta, koska halusimme ison australialaistähden, koska tämä on australialainen sarja, joten tavoittelemme tähtiä. Olen melko varma, että hän näytti sitä yhdelle lapsistaan, ja he sanoivat, että teidän on tehtävä tämä, koska se on hyvin spesifisti australialaista. Yksi hänen lapsistaan sai hänet suostumaan rooliin, mistä olemme hyvin kiitollisia, Michael Cusack kertoo Colliderille.

- Me tavallaan loimme Big Gregin roolin Hughia varten. Kirjoittaessamme sitä sanoimme: "Tämän täytyy tietenkin olla Hugh Jackman", koska hahmo on maailman australialaisin mies. Kuka on Australian kuningas? Hugh Jackman, tuottaja Benji Samit jatkaa.

Disney+-sarjan ääninäyttelijöitä ovat lisäksi Sarah Snook, Demi Lardner, Miranda Otto, Jemaine Clement, Jarrad Wright ja Rachel House. Justin Roiland osallistuu projektiin vastaavan tuottajan ominaisuudessa.

Esimakua Disney+:n Koala Man -sarjasta alta: