TikTok / Dan and Sam
03:40 - 15.01.2023 / viihde / Findance
TikTok-hitti: Isän hulvaton reaktio synnytykseen naurattaa

Synnytys voi olla pelottava kokemus monille ensisynnyttäjille ja nyt eräs TikTok-vaikuttajaisä on kertonut avoimesti ja rehellisesti kokemuksestaan vaimonsa synnytyksen seuraamisesta.

Dan ja Sam jakoivat TikTokissa kuvamateriaalia vastauksestaan kysymykseen, millaista oli olla todistamassa synnytystä, ja klippiä on katsottu jo yli 4,7 miljoonaa kertaa.

Videolla Danin silmät laajenevat, kun hän muistelee näkemäänsä, ennen kuin hän kertoo kokemuksestaan yksityiskohtaisesti ja varsin humoristisesti.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Pienet hetket, suuret muistot
Pienet hetket, suuret muistot - Kuva: Findance.com

Lue myös: Tutkimus raskausajasta huolestuttaa - liikenne voi olla haitallista odottavien äitien vauvoille

"PYÖRREMYRSKY"

"Se oli pyörremyrsky", hän selittää klipissä. "Kakkaamisesi välissä on paljon traumaattisia asioita."

Koripallo kädessään hän jatkaa: "Työnsit ulos tällaisia sekopäisiä juttuja" Dan sanoo: "Kukaan ei valmista sinua tähän. Koulussa sinulle opetetaan trigonometriaa. Miksei sinulle kerrota, että poikasi pää saattaa tulla ulos yhdessä osassa ja sitten toisessa osassa."

Vaikka mikään ei vedä vertoja synnytyskivulle, ahdistus on yleistä miehillä sekä raskauden aikana että sen jälkeen, ja vuonna 2021 National Library of Medicinessä julkaistun tutkimuksen mukaan yksi kymmenestä miehestä kokee synnytystä edeltävää ja synnytyksen jälkeistä ahdistusta.

Danin kokemukset eivät ehkä kuulu aivan tähän kategoriaan, mutta hänen tarinansa tarjoaa välähdyksen siitä, millaisia kokemuksia odottaa kaikkia odottavia isiä, jotka haluavat olla kumppaninsa rinnalla synnytyksen aikana.

Lue myös: Odottavaa äitiä paheksuttiin bussissa - Vanhus vaati paikkaa itselleen

KOMMENTTEJA

Video on osoittautunut suosituksi vanhempien keskuudessa sosiaalisessa mediassa, ja monet ovat tarjonneet näkemyksiään kokemuksista, joita monet isät kohtaavat.

Morgansbeaddesigns kommentoi: "Mieheni sanoo, ettei hän halua enää lapsia, koska hän sanoi, että minun näkemiseni oli pahinta, mitä hän on koskaan nähnyt", kun taas ilisillybunny kirjoitti: "Mieheni oli traumatisoitunut istukasta, jonka työnsin ulos. Hänen reaktionsa sai kaikki huoneessa olevat nauramaan."

Danin vaimo Sam kertoi Newsweekille, että video syntyi, koska: "Puhuimme synnytyksestä ja tajusin, etten koskaan kuullut sitä hänen puoleltaan. Kaikki kysyvät, millaista synnytys oli naiselle, mutta eivät miehelle."

Prosessin läpikäyneenä pariskuntana Sam myöntää, että kaikista netin neuvoista huolimatta vanhemmuutta on edelleen hyvin vaikea suunnitella.

"Johtuuko se sitten siitä, ettei ole täysin koulutettu tai ettei vain tiedä, mitä odottaa. Siihen on ehdottomasti vaikea valmistautua", hän sanoo. "Voit suunnitella asioiden menevän yhteen suuntaan, mutta se voi mennä täysin päinvastaiseen suuntaan!"

Lue myös: TikTok-video hehkuttaa rintojen pienennysleikkausta: "GG:stä D:hen oli paras päätös koskaan"

TIKTOK-VIDEO

@wearedanandsam Tell me how you REALLY feel? #laboranddelivery #birthstory #wearedanandsam #couplehumor original sound - Dan and Sam

Lue myös: Oletko pukenut aina rintaliivit väärin? Tässä "oikea tapa"

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
lapsiperheille raskaus synnytys TikTok


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!