Findance.com
04:10 - 10.01.2023 / viihde / Findance
Oletko pukenut aina rintaliivit väärin? Tässä "oikea tapa"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Alusvaateasiantuntija on paljastanut mielestään oikean tavan pukea rintaliivit, jotta ne kestäisivät pidempään.

Janice Rose Lingerie -yrityksessä työskentelevä Kelly on jakanut tekniikan yrityksen TikTok-sivulla julkaistulla viraalivideolla. Videolla Kellyn nähdään sovittamassa tavallisia valkoisia rintaliivejä, joiden kanssa hän esittelee ensin mielestään väärät pukemistavat.

Kolmas menetelmä, jota Kelly esittelee, on suosittu "kiertämismenetelmä", jossa hakaset kiinnitetään vartalon etupuolelle ennen kuin rintaliivit kierretään niin, että hakaset ovat takana, ja kädet pujotetaan hihnoihin.

"OIKEA TAPA"

Tämän jälkeen Kelly sanoo, että tämäkin menetelmä on virheellinen, ja siirtyy viimeiseen menetelmään, jonka hän väittää olevan ainoa oikea tapa pukea rintaliivit - siinä kädet työnnetään hihnoihin, kun rintaliivit on avattu, ja sitten ne kiinnitetään selän takana.

TikTok / Janice Rose Lingerie
Kuva: TikTok / Janice Rose Lingerie

KRITIIKKIÄ

Kelly sanoo, että tämä on paras tapa varmistaa, että rintaliivit kestävät pidempään, mutta videon kommentoijat ovat väittäneet, että tämä on hankalaa joillekin ihmisille, joiden liikuntamahdollisuudet ovat rajoittuneet ja jotka eivät saa käsiä selän taakse lukkojen kiinnittämistä varten.

Kelly kuitenkin vakuuttaa, että tämä on ainoa oikea tapa pukea rintaliivit, ja neuvoo ihmisiä käyttämään tätä menetelmää, jotta heidän suosikki alusvaatteidensa käyttöikä säilyisi.

TikTok / Janice Rose Lingerie
Kuva: TikTok / Janice Rose Lingerie

TIKTOK-VIDEO

Viraalivideota on katsottu TikTokissa jo yli 6 miljoonaa kertaa ja se on Janice Rose Lingerien ylivoimaisesti katsotuin julkaisu tähän mennessä.

@janiceroselingerie How do you put your bra on? Preserve the life of your bra by putting it on correctly. #janiceroselingerie #fyp #professionalbrafitter #brafittingtips #bratok #braexpert original sound - Janice Rose Lingerie

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!