Findance.com
03:40 - 02.01.2023 / viihde / Findance
Odottavaa äitiä paheksuttiin bussissa - Vanhus vaati paikkaa itselleen

Mirror-lehti kertoo raskaana olevasta naisesta, joka ajautui kiusalliseen tilanteeseen vanhemman naisen kanssa julkisessa bussissa Britanniassa. Naisen mukaan hän bussiin noustessaan löysi ainoan vapaan alakerran istumapaikan, joka oli varattu vanhuksille ja liikuntarajoitteisille.

Nainen, jolla oli mukanaan useita painavia laukkuja, päätti ottaa paikan, mutta muutaman pysäkin jälkeen bussiin nousi vanhempi nainen, jolla oli kävelykeppi, ja vaati nuorempaa naista siirtymään yläkertaan, jotta hän voisi ottaa paikan.

Nuorempi raskaana oleva nainen selitti, ettei pysty nyt nousemaan portaita laukkujensa kanssa hänen tilassaan, ja tarjosi vanhemmalle naiselle istumapaikkaa vieressään, mutta vieras nainen kieltäytyi ja sanoi, ettei hän halua istua kenenkään lähellä.

NAISTA KOHDELTIIN ILKEÄSTI

Tämän jälkeen vanhempi nainen jatkoi naisen haukkumista ja käski häntä "liikuttamaan laiskaa läskiä takapuoltaan ja antamaan paikan jollekin, joka sitä tarvitsee".

Onneksi bussissa ollut mies tarjosi vanhemmalle naiselle paikkansa ennen kuin tilanne ehti kärjistyä pidemmälle.

- Mies nousi, antoi naisen istua ja meni yläkertaan, mutta ei ennen kuin katsoi minua paheksuen. Seuraavat 10-15 minuuttia vanha nainen vietti keskustellen muiden bussissa olleiden vanhusten kanssa siitä, kuinka nykyajan nuoret eivät kunnioita vanhuksia tai vammaisia ihmisiä.

Naiselle itselleen jäi tunne, että hän oli käyttäytynyt tilanteessa kuin "etuoikeutettu kakara".

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Raskaana oleva nainen bussissa
Odottavaa äitiä paheksuttiin bussissa - Kuva: Findance.com

Lue myös: Raskausajan tutkimus huolestuttaa - liikenne voi olla haitallista odottavien äitien vauvoille

HERÄTTÄÄ KESKUSTELUA VERKOSSA

Tapaus on sittemmin herättänyt keskustelua verkossa, ja monet ovat samaa mieltä siitä, että raskaana oleva nainen oli oikeassa pitäessään pintansa. Vaikka on aina hyvä idea tarjota paikkaansa jollekin, joka saattaa tarvita sitä enemmän kuin sinä, on myös tärkeää muistaa, että oman turvallisuutesi pitäisi olla etusijalla.

Yksi kommentoija sanoi:

- Kaikki bussin paikat olivat kahden hengen paikkoja, joten hänen olisi pitänyt istua jonkun vieressä, mistä hän sanoi, ettei halunnut tehdä. Hän halusi siis periaatteessa kahden hengen paikan itselleen.

Toinen kommentoi:

- Olet 18 viikolla raskaana ja teit oikean ratkaisun, jotta sinä ja vauva olisitte turvassa.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut raskaus