TikTok / Ashtyn Rottinghaus
03:40 - 14.01.2023 / viihde / Findance
TikTok-video näyttää: kosintaa valmisteltiin 3 vuotta

TikTok-tähti Ashtyn Rottinghaus ja Hayden Schrag ovat nyt kihloissa kolmen vuoden kovan työn jälkeen, kertoo Newsweek.

Pariskunta tapasi ensimmäisen kerran fuksivuotensa aikana Wichita State Universityssä vuonna 2016. Rottinghaus ihastui heti Schragiin, mutta hän ei tuolloin etsinyt suhdetta.

Pariskunta alkoi kuitenkin pian opiskella yhdessä ja heille kehittyi vahva side. Hayden pyysi lopulta Ashtyniä ulos, ja loppu, kuten sanotaan, on historiaa.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Rakkaus on ihana asia
Rakkaus on ihana asia - Kuva: Findance.com

KANOOTTI ALKOI RAKENTUA

Vuonna 2019 Schrag päätti viedä heidän suhteensa seuraavalle tasolle ja alkoi rakentaa kanoottia perheensä työpajassa Kansasissa. Hän työskenteli seuraavat kolme vuotta veneen parissa, joka vei noin 450 tuntia ja maksoi noin 1 200 dollaria.

Projektin aikana Hayden Schrag luki aiheesta kirjoja ja katseli YouTube-videoita sekä pyysi neuvoja muilta valmistajilta.

Lopulta vene oli valmis, ja Hayden ajoi kanootin Coloradoon, jossa hän oli työmatkalla. Tyttöystävällä ei ollut aavistustakaan siitä, että kanootti oli kihlajaisyllätys, ja Schragin serkku, joka asuu järven rannalla, auttoi häntä valmistelemaan suurta hetkeä.

Lue myös: Tatuoija mokasi - näin nerokkaasti hän paikkasi virheensä

KOSINTA

Vene laskettiin vesille serkun laiturista, ja pian Ashtyn Rottinghaus huomasi vedessä kelluvan lasipullon, jonka sisällä oli käsinkirjoitettu viesti. Kun Ashtyn luki viestin, jossa häntä kehotettiin kääntymään ympäri, hän näki Haydenin polvillaan rakentamassaan veneessä kaunis kihlasormus kädessään.

Rottinghaus sanoi heti "kyllä", ja pari juhli romanttisella illallisella järvellä.

Lue myös: Oletko pukenut aina rintaliivit väärin? Tässä "oikea tapa"

VIRAALIHITTI

Rottinghausin TikTokissa julkaisema video kosinnasta lähti leviämään viraalisti.

Kihlaustarina herätti vastakaikua monissa TikTok-käyttäjissä. Eräs kommentoija kommentoi näkemäänsä "kauneimmaksi kanootiksi, jonka olen koskaan nähnyt" ja toinen sanoi sen olleen "tosielämän satu".

Pariskunta ei ole vielä asettanut hääpäivää, mutta Rottinghaus sanoi, ettei hän malta odottaa pääsevänsä naimisiin parhaan ystävänsä kanssa.

- Luulen, että tiesin hänen olevan se oikea minulle muutama viikko sen jälkeen, kun aloimme seurustella, Ashtyn Rottinghaus sanoo.

En malttanut odottaa, että voisin kertoa hänelle rakastavani häntä.

Lue myös: Poskista haukuttu TikTok-tähti: "Hassua, miten sain suosiota siitä, että ihmiset vihaavat kasvojani."

TIKTOK-VIDEO

@ashtynrottinghaus Episode 2 Hayden building me things…if you thought the bar was cool you won’t want to miss this #diy #canoe #carpenter #proposal #byhand #couple Better Together - Jack Johnson

Lue myös: TikTok: Nainen teki hauskoja povitemppuja ennen pienennysleikkausta

artikkelin avainsanat:
Ashtyn Rottinghaus Hayden Schrag TikTok