Mökkitie Records
08:31 - 07.10.2022 / musiikki / Findance
Pasi ja Anssi - Marraskuu coveroi Miljoonasade-klassikkoa - "Yhdessä selvitään mistä vaan, jopa kaamoksesta ja sähkökriisistä"

Pasi ja Anssi on julkaissut uuden singlen Marraskuu, joka on cover Miljoonasade-klassikosta.

- Marraskuu on yksi ikonisimmista syksy-biiseistä, jonka lyyrinen nerokkuus kiteyttää loistavasti yksinäisyyden ja syksyn synkemmän puolen raakuuden. Halusimme tehdä tästä koko kansan kertosäkeestä oman, tanssittavan ja jopa iloisen version, jossa beibi lopulta palaa takaisin ja yhdessä selvitään mistä vaan, jopa kaamoksesta ja sähkökriisistä. Olemme erittäin otettuja, että saimme luvan alkuperäisiltä tekijöiltä tehdä tästä omankuuloinen versio, kertovat Pasi ja Anssi.

Vuonna 2017 aloittanut kaksikko on julkaissut useita hittejä, kuten Kakkuu järvellä ja Tää on se maa, jotka ovat rikkoneet tuplaplatinarajan.

Lisäksi Pasin ja Anssin musiikkivideot ovat keränneet kymmeniä miljoonia katselukertoja YouTubessa. Vuoden 2018 kesähitiksi valitun Mahtava peräsin ja pulleat purjeet -kappaleen musiikkivideolla on 4,7 miljoonaa katselukertaa ja se oli Suomen katsotuin video kyseisenä vuonna.

Pasi ja Anssi - Marraskuu

artikkelin avainsanat:
marraskuu Miljoonasade Pasi ja Anssi