Kivikon hiihtohalli
13:53 - 28.09.2022 / viihde / Findance
Kivikon hiihtohalli aukeaa ensi viikolla - Energiakriisi pitänee hallin kiinni syksyllä 2023

Kivikon hiihtohalli aukeaa maanantaina 3. lokakuuta klo 7.00. Osoitteessa Savikiekontie 4 sijaitseva Kivikon hiihtohalli on tällä kaudella avoinna 5. helmikuuta 2023 asti.

Sähkön ja energian hinnat nousevat nopeasti, joten Helsingin kaupunki ryhtyy konkreettisiin toimiin energian säästämiseksi. Kivikon hiihtohalli avataan tänä vuonna, koska sillä on voimassa olevat yhteistyösopimukset vuokralaisten kanssa, hallille viime kaudella myydyt sarjaliput ovat edelleen voimassa ja hallin latulumet varastoitiin rakennukseen jo viime keväänä ennen energian hinnan rajua nousua.

Osana Helsingin kaupungin energiansäästötoimia Kivikon hiihtohallia ei todennäköisesti avata syksyllä 2023.

Hiihtohallissa on vaihdettu lumi ja halli on valaistu muun muassa LED-valoilla. Kaksikerroksinen latu nousuineen ja laskuineen on yhteensä yli kilometrin mittainen: 850 metrin perusrata ja 200 metrin lisärata. Ladut ovat 6-8 metriä leveitä ja soveltuvat sekä perinteiseen että vapaaseen hiihtotyyliin. Pääsymaksuun sisältyy aina sauna. Mukaan kannattaa ottaa euron kolikko pantiksi pukuhuoneen kaappia varten.

Kivikon hiihtohalli aukeaa päivittäin klo 7.00 ja hiihtämisen on loputtava klo 20 mennessä. Aikuisilta kertamaksu on 14 euroa, 7-11-vuotiailta lapsilta 10 euroa. Alle 7-vuotiaat lapset voivat hiihtää ilmaiseksi aikuisen seurassa.

Lue myös: Polarn O. Pyret lopettaa ympäristösyistä perinteiset sadevaatteet ja kumisaappaat