Froneri Finland
03:40 - 25.09.2022 / viihde / Findance
Aino Lakritsi Hyve - uusi Aino-kaurajäätelö kauppoihin
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Aino-jäätelöperhe täydentyy jälleen uudella vegaanisella klassikkomakulla. Uusi Aino Lakritsi Hyve -kaurajäätelö saapuu kauppoihin syyskuussa.

Vegaanisen lakritsijäätelön koostumuksen kerrotaan olevan kermaisen pehmeä ja maku samettinen.

- Lakritsi ja salmiakki ovat makuja, jotka ovat lähellä suomalaisten sydäntä. Etenkin lakritsi on ollut vuodesta toiseen yksi suomalaisten suosikkimauista, mutta vegaanisena kotipakkauksena sitä on ollut rajoitetusti tarjolla. Halusimme vastata tähän kysyntään ja tuoda rakastetun, tutun maun markkinoille vegaanisena, sanoo Charlotta Lindberg Froneri Finlandilta.

Kiinnostus vegaanisia tuotteita kohtaan on kasvanut viime vuosina, mikä näkyy myös kasvipohjaisten jäätelötuotteiden kysynnässä.

- Kuluttajat etsivät myös uusia tuotteita ja vaihtelua perinteisten kermajäätelöiden rinnalle. Haluamme jatkossakin kehittää kasvipohjaisia jäätelöitä ja tarjota kuluttajille monipuolisia makuvaihtoehtoja, Lindberg tiivistää.

Aino-kaurajäätelöt ovat vegaanisia, gluteenittomia ja luonnollisesti laktoosittomia. Ne on valmistettu suomalaisesta kaurasta ja sisältävät luonnollisia makuja ja värejä. Aino-kaurajäätelöt valmistetaan Turengin jäätelötehtaalla Hämeessä suomalaisella biokaasulla.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!