Alamy / AOP
02:25 - 11.08.2022 / maailmalta / Findance
Julkista seksiä harrastaneet jäivät kiinni - Liverpoolin pormestari raivoaa

Poliisi on selvittänyt julkista seksiä Liverpoolin keskustassa harrastaneiden miehen ja naisen nimet, kertoo Mirror.

Merseysiden poliisi epäilee Joe Firbyä ja Kelly Cousinsia yleisen säädyllisyyden loukkaamisesta.

Poliisi käynnisti tutkinnan sen jälkeen, kun 2. elokuuta alkoi levitä videoita, joissa pariskunta näyttää harrastavan seksiä metrin päässä Einsten Bier Hausin sisäänkäynnistä ja Concert Squarella olevien sivullisten nähden.

Muissa sosiaalisessa mediassa jaetuissa klipeissä näytti myös siltä, että mies ja nainen harrastavat seksiä Bold Streetillä ja Merseyrailin junassa. Molempien epäiltyjen on määrä saapua Liverpooliin oikeuden eteen tiistaina 20. syyskuuta.

Poliisi kuulusteli Cousinsia, 35, kolme päivää sen jälkeen, kun kuvamateriaalia oli jaettu verkossa, ja nosti syytteen perjantaina 5. elokuuta, ja Northumbrian poliisi pidätti Firbyn, 23, maanantaina 8. elokuuta Merseysiden poliisin toimeksiannosta. Häntä vastaan nostettiin myöhemmin syyte.


Liverpoolin pormestari Joanne Anderson twiittasi:

- Olen erittäin järkyttynyt ja huolissani videoista, jotka kiertävät ja joissa näytetään säädyttömiä tekoja ja seksuaalista toimintaa kaupungissamme. Tämä ei ole huvittavaa - se on häiritsevää, vahingollista ja laitonta toimintaa.

- Se luo myös vaarallisen ennakkotapauksen kaupunkimme nuorille naisille ja miehille. Haluan tehdä selväksi, että tämä on rikos. Siveetöntä käytöstä Liverpoolin julkisilla paikoilla ei yksinkertaisesti voida hyväksyä, eikä sitä suvaita. Olen puhunut Merseysiden poliisin kanssa ja pyytänyt välittömiä ja asianmukaisia toimia.

Merseysiden poliisin Diane Pownall puolestaan kommentoi tilannetta:

- Kehotamme ihmisiä pidättäytymään videon jakamisesta sosiaalisessa mediassa ja sen sijaan ilmoittamaan meille kaikesta, mitä he tietävät videosta tai siihen osallistuneista henkilöistä, jotta voimme tutkia asiaa. Merseysiden poliisi ei hyväksy julkista säädyttömyyttä kadullamme, ja voimme olla varmoja, että työskentelemme löytääkseen syylliset ja saattaaksemme heidät oikeuden eteen.

- Teemme ympäri vuoden väsymättömästi töitä paikallisten yritysten, Liverpoolin kaupunginvaltuuston ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaaksemme, että kaupungin keskusta on turvallinen paikka, jossa ihmiset voivat vierailla ja kokea yöelämää. Olemme selvillä siitä, että emme anna pienen vähemmistön ihmisten tällaisen sietämättömän käytöksen tahrauttaa kaupunkimme mainetta, joten pyydämme teitä ilmoittamaan kaikki tiedot, niin ryhdymme toimiin.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut seksi