Electronic Arts
04:10 - 19.07.2022 / pelit / Findance
The Sims 4: pelihahmon seksuaalisen suuntautumisen voi pian määritellä

The Sims 4 saa uuden ominaisuuden.

Myöhemmin tässä kuussa ilmestyvässä päivityksessä pelaajat voivat määrittää hahmonsa seksuaalisen suuntautumisen, jolloin simit voivat kokea uusia tapoja tuntea vetoa toisiinsa.

Uusi ominaisuus julkaistaan yhdessä uuden High School Years -lisäosan kanssa. Pelaajat löytävät seksuaalisen suuntautumisensa Simin luomisvalikosta: he voivat esimerkiksi määritellä hahmonsa kiinnostumaan samaa tai eri sukupuolta olevasta Simistä, kiinnostumaan ajan myötä muista Simeistä vuorovaikutuksen kautta, kiinnostumaan romanttisesti tai fyysisesti toisesta Simistä tai olemaan kiinnostumatta muista hahmoista lainkaan.

Inklusiivisuus on ollut ikonisen The Sims -pelin keskeinen arvo koko sen 22-vuotisen historian ajan. Uuden ominaisuuden takana oleva monimuotoiseksi kuvailtu kehitystiimi pitää seksuaalisen suuntautumisen lisäämistä peliin keinona heijastaa todellista maailmaa ja tapaa, jolla olemme vuorovaikutuksessa toisiimme.


The Sims -tiimi kerrotaan ymmärtävän, että seksuaalinen suuntautuminen on elintärkeä, monimutkainen ja olennainen osa sitä, miten ihmiset kokevat ympäröivän maailman ja löytävät kokemuksia yhteisöllisyydestä. Uusi ominaisuus on kehitetty yhteistyössä voittoa tavoittelemattomien It Gets Better ja GLAAD -järjestöjen kanssa.

Tulevan lisäosan traileri alla: