Amazon Studios
03:40 - 27.06.2022 / tv-sarjat / Findance
Chloe - Prime Video starttasi uuden psykologisen trillerisarjan

Amazon Prime Video on aloittanut uuden psykologisen trillerisarjan Chloe.

Chloe-sarjan keskiössä on Becky Green (Erin Doherty), jolla on pakkomielle seurata lapsuudenystävänsä Chloe Fairbournen (Poppy Gilbert) täydellisesti hoidettua sosiaalista mediaa.

Chloen hurmaava elämä, ihaileva aviomies ja korkeasti koulutettujen ystävien piiri ovat aina vain klikkauksen päässä, eikä Becky voi olla kurkistamatta maailmaan, joka on niin jyrkässä ristiriidassa hänen omansa kanssa, kun hän hoitaa äitiään, joka sairastaa varhain alkavaa dementiaa.

Kun Chloe yhtäkkiä kuolee, Becky omaksuu uuden henkilöllisyyden ja soluttautuu Chloen läheisimpien ystävien kadehdittavaan elämään saadakseen selville, mitä Chloelle tapahtui. Beckystä tulee alter egonsa Sashan kautta voimakas, transgressiivinen sankaritar, suosittu, hyvät yhteydet omaava "joku", jonka elämä - ja rakkaudet - ovat paljon jännittävämpiä ja koukuttavampia kuin se "ei-kenenkään", joka hän on Beckynä.


Pian teeskentely kuitenkin hämärtää ja sekoittaa todellisuuden, ja Becky saa selville, ettei Chloen oikea elämä ole ollut läheskään niin täydellistä kuin mitä sitä on kuvattu verkossa. Kun Becky pääsee yhä syvemmälle huijaukseensa ja Chloen sisäpiiriin, hän on vaarassa menettää itsensä täysin pelissä, jota hän pelaa.

Chloe - traileri