Sid Gentle Films 2021 / Yle
05:10 - 12.06.2022 / tv-sarjat / Findance
Yle Areena: trillerisarja Räsynukke perustuu Daniel Cole -romaaniin
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Yle Areena on aloittanut uuden psykologisen trillerisarjan Räsynukke (Ragdoll).

Brittisarjaa voi lisäksi seurata Yle TV1 -kanavan ohjelmistossa.

Sarja perustuu Daniel Colen Räsynukke-romaaniin, joka ilmestyi Jaakko Kankaanpään kääntämänä suomeksi 2017.

Henkisesti koville joutunut lontoolaispoliisi Nathan Rose (Henry Lloyd-Hughes) on seonnut oikeussalissa ja joutunut hoidettavaksi psykiatriseen laitokseen traumaperäisen stressin vuoksi.

Pari vuotta myöhemmin Nathan Rose palaa töihin, ja komisario Baxter (Thalissa Teixeira) luottaa häneen edelleen kuin kallioon. Onko hän kuitenkaan kunnossa kaiken kokemansa jälkeen?

Ensimmäinen juttu on todellinen testi, sillä Rose ja Baxter joutuvat tutkimaan raakaa murhaa, jonka tekijällä on irvokas viesti yhteiskunnalle. Ensimmäiset kuusi uhria on jo surmattu – ja nyt tappolistalla on kuusi uutta nimeä , joista yksi on Rose itse.


Kuka on räsynukkemurhaajaksi nimetty tappaja ja mikä häntä ajaa tappamaan, miten hän valitsee uhrinsa? Toimiiko hän yksin vai onko hänellä apulaisia - mahdollisesti jopa poliisilaitoksen sisällä? Tiimin uusi jäsen ei ole vakuuttunut siitä, että Rosen henkinen kantti kestää paineet...

Räsynukke-sarjassa näyttelevät lisäksi Lucy Hale, Michael Smiley, Natasha Little, Ali Cook, Angus Wright ja Kobna Holdbrook-Smith.

Ensimmäinen tuotantokausi käsittää kuusi jaksoa.