Tuuli Nikki
04:40 - 07.05.2022 / musiikki / Findance
Sana - Tie - "Tuntui, että osa omaa identiteettiä puuttui"

Sana on julkaissut uuden singlen Tie.

- Tie syntyi biisileirillä pandemian tapahtumasulun aikaan, kun alettiin porukalla miettiä keikkaelämää ja sitä pakollista taukoa. Jokaisella oli ikävä lavalle. Tuntui, että osa omaa identiteettiä puuttui, Sana kertoo.

- Pohdittiin myös kiertämisen varjopuolia, ja sen esiin nostamia tunteita. Kyllä yksinäisyys on niistä vahvimpia.

Sana on tehnyt musiikkia ja keikkaillut jo vuodesta 2005.


- Onhan tässä kertynyt kilometrejä musiikin parissa, ja elän unelmaa, josta haaveilin lapsena. Nykyään tavoitteet ovat korkeammalla ja koen, että tää on se juttu, mitä todella haluan tehdä. Jos en tekisi tätä, en tiedä mitä tekisin.

Sanan edellinen kappale Uudestaan syventyi mielenterveys - ja päihdeongelmiin, Tie vie vielä syvemmälle artistin mielen syövereihin.

- Joskus mietin, voinko rakentaa tasapainoista elämää ja arkea sellaisen päälle, mikä ei lainkaan vastaa sitä "perinteistä arkea", Sana sanoo.

- Kontrasti on suorastaan hämmentävä, kun tulee keikkareissulta tai biisileiriltä kotiin. Hetki sitten oli ihmisten ympäröimänä, ja yhtäkkiä on yksin tyhjyydessä seuranaan vain omat ajatuksensa. Se on iso henkinen taakka kannettavaksi ja hyväksyttäväksi - se yksinäisyys.


Sana - Tie - Spotify

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Sana


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!