Ville Juurikkala
09:10 - 22.04.2022 / musiikki / Findance
Elastinen ja Johanna Kurkela taas yhteistyössä: Hetken tässä kaikes on järkee

Elastinen on julkaissut uuden singlen Hetken tässä kaikes on järkee. Kappaleella vierailee Johanna Kurkela ja se on tehty yhdessä Jukka Immosen, Antti Riihimäen ja Kaisa Korhosen kanssa.

- Epäröimättä hetkeekään -kappaleen jälkeen mentiin samalla jengillä samaan paikkaan kokeilemaan löytyisikö lisää biisejä. Taas tarttui yksi ainutlaatuinen hetki ääniraidalle! Biisi muistuttaa mua itseäni siitä, miten taisteluja ja vaikeita hetkiä elämässä täytyy jaksaa, koska niiden takana odottaa taas hetki, jolloin kaikelle työlle, tuskalle ja taistelulle saa tarkoituksen. Pienet merkitykselliset hetket, jotka saapuvat yllättäen ovat kaiken arvoisia, Elastinen sanoo.

Molemminpuolinen kunnioitus ja musiikillinen yhteys toivat muusikot jälleen yhteen.

- Johanna on taruolento, elävä keijukainen. Mielestäni Suomessa ei ole toista hänen vertaistaan tulkitsijaa. Meidän keskinäinen kontrastimme myös antaa biiseihin tosi paljon syvyyttä. Aikaisemmat sinkut yhdessä ovat onnistuneet mahtavasti, ja meillä on aina ollut megahauskaa musiikkia tehdessä. Olen kiitollinen, että saan tehdä hänen kanssaan musiikkia, Elastinen hehkuttaa.

- Minusta on aina ollut kiehtovaa tutkimusmatkailla musiikin rajapinnoilla, rikkoa genrerajoja ja jakaa luovuutta samanhenkisten ihmisten kanssa. On ollut ilo saada vastata vierailukutsuun jo kolmatta kertaa. Hetken tässä kaikes on järkee -biisin sanoma on ajankohtainen. Maailman myllerryksessä, arjessa on tärkeä olla ankkureita, majakoita, joiden avulla suunnistaa, pitää kiinni toivosta ja muistaa kaiken vellovan pimeän keskellä mikä elämässä oikeasti on tärkeää, Johanna Kurkela sanoo.


Elastinen feat. Johanna Kurkela - Hetken tässä kaikes on järkee - Spotify