Eveliina Laitanen
03:40 - 10.03.2022 / tv-sarjat / Findance
Koskinen-sarja jatkuu Ruudussa kesäkuussa 2022 - myös Koskinen-elokuva tulossa

Ruutu jatkaa suosittua poliisisarjaansa, Koskinen, kesäkuussa 2022.

Jo sitä ennen Seppo Jokisen kirjoihin perustuva hahmo tekee paluun elokuvateattereissa.

11. toukokuuta alkaen valkokankailla nähdään nimittäin Koskinen-elokuva, joka käsittää myöhemmin alkavan toisen tuotantokauden kaksi ensimmäistä jaksoa - perustanaan Jokisen kirja Vilpittömässä mielessä.

- Koskinen on Ruudun kaikkien aikojen suosituin draamasarja ja huuma tämän ”Suomen Beckin” ympärillä on kova. Olemme innoissamme, että saamme toisen tuotantokauden esitykseen näin pian ensimmäisen kauden jälkeen. Elokuvan avulla pystymme tarjoamaan faneille ennennäkemätöntä Koskinen-herkkua jo toukokuussa. Samalla Nelonen Media pystyy elokuvalevittäjänä palvelemaan kotimaisia leffateattereita entistä paremmin, kun tuomme suosittua sisältöä loppukeväästä, jolloin kotimaisia elokuvia ei juurikaan ole teattereissa, Nelonen Median Ville Toivonen kertoo.


Sarja on jo myyty ulkomaille. Sitä tullaan esittämään Lakeside Murders -nimellä ainakin Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Latviassa.

Päähahmoa Sakari Koskista esittää Eero Aho. Sarjan muita tähtiä ovat mm. Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Jon-Jon Geitel, Anna Ackerman, Petra Karjalainen, Verneri Lilja, Riku Suokas ja Mari Turunen.