Friends & Brgrs
12:40 - 29.01.2022 / viihde / Findance
Hampurilaisketju Friends & Brgrs laajenee - jopa 10 uutta ravintolaa

Suomalainen hampurilaisravintola Friends & Brgrs on lupaavassa kasvussa.

Ravintolaketju on nyt kertonut tavoittelevansa kymmenen uuden ravintolan avaamista. Samalla palkattaisiin yli 300 työntekijää lisää.

- Suomessa on käynnissä suuri ulkona syömisen kulttuurin muutos, ja tätä trendiä vauhdittavat nuoret kuluttajat. Hampurilaistemme valtavan kysynnän myötä etsimmekin nyt aktiivisesti toimitiloja ympäri maata, kertoo toimitusjohtaja Peter Fagerholm.

- Konseptimme on, että valmistamme itse kaiken ruoan tuoreista, kotimaisista ja puhtaista raaka-aineista. Näin tarvitsemme myös enemmän henkilökuntaa kuin monet muut ravintolat. Arvioimme työllistävämme yli 300 henkilöä pelkästään tänä vuonna, Fagerholm toteaa.


Friends & Brgrs kertoo panostavansa työntekijöidensä tyytyväisyyteen. Viimeisimmässä henkilöstötutkimuksessa yli 95 prosenttia vastasi, että voisi suositella työpaikkaa ystävilleenkin.

- Olemme monelle tiimin jäsenelle ensimmäinen työpaikka. Tunnemme suurta vastuuta ja haluamme tarjota turvallisen työpaikan ja hienon alun työelämälle, sanoo Peter Fagerholm.

Jo vahvistettuja tulevia ravintoloita avataan tänä vuonna Lahdessa, Vantaan Myyrmäessä sekä Helsingin Lauttasaaressa ja Itäkeskuksessa.