ROCKYJAY
11:22 - 27.01.2022 / viihde / Findance
Rohkeampaa materiaalia luvassa! Asal Bargh on Suomen ensimmäinen malli Playboyn Centerfold-palvelussa

Seuraa Findancen Instagram-sivua täällä @findancecom.

Playboy avasi hiljattain uuden kuvapalvelunsa Centerfold. Kyseessä on Playboyn vastaus Instagramille: Centerfold mahdollistaa astetta rohkeammat poseeraukset.

Sivustolle ei pääse kuitenkaan mukaan kuka tahansa, vaan sinne suoritetaan valintaprosessi.

Asal Bargh on nyt läpäissyt prosessin ja avannut oman sivunsa Centerfoldissa.

Asal Bargh
Kuva: ROCKYJAY

- Näen tän hyvänä mahdollisuutena, juuri sen vuoksi, että suurin osa käyttäjistä nyt - ja varmaan tulevaisuudessa - on amerikkalaisia. Instan ongelma on se, että Suomessa kuvia näytetään lähinnä suomalaisille, joten siellä on vaikeaa saavuttaa kansainvälisesti merkittäviä seuraajamääriä, Asal Bargh toteaa.


Asal Bargh
Kuva: ROCKYJAY


- Mun Centerfold-sivulla on rohkeampaa materiaalia kun Instassa, koska ei tarvitse pelätä, että joku ilmiantaa kuvan ja vielä pahimmassa tapauksessa, koko tili suljetaan. Mutta alastonkuvia en edelleenkään aio julkaista, ja tili pysyy ilmaisena, Asal kertoo.

Mutta...

- Ainakin siihen saakka kun on huomattava määrä seuraajia, vaikka miljoona. Sitten voisin vaikka julkaista topless-kuvan. Kuka tietää?, Asal vinkkaa!

Asalin Centerfold-sivu löytyy täältä.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!