Supermacy Games
12:01 - 26.01.2022 / pelit / Findance
Suomalainen NFT-ajopeli tulossa: Apex Kings NFT Racing - Mikä on NFT?

Suomalainen mobiili- ja kryptopelien kehittäjä Supremacy Games kehittää ensimmäistä oikeita automerkkejä sisältävää NFT-ajopeliä Apex Kings NFT Racing.

Supremacy Games luottaa pelaajien haluun omistaa oikeita automerkkejä pelin sisällä. Mukana olevat automerkit tulevat julki keväällä 2022.

- Pyrkimyksemme on luoda alaa määrittävä autopeli, jolla voi tienata metaversumissa. Pelimme on siis paljon enemmän kuin mikään tavallinen ajopeli. Apex Kings NFT Racingin pelaajat voivat ostaa ja vaihtaa toistensa kanssa superautoja, klassikkokaaroja, ralliautoja ja aivan tavallisia ajokkeja. Kaikki nämä autot ovat tietenkin myös ajettavissa itse pelissä. Tämä antaa pelaajille aivan uudenlaisen syyn ja motivaation kasvattaa autovalikoimaansa, Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna toteaa.

NFT-autoja on Apex Kings NFT Racingissa saatavissa rajoitetusti. Kunkin mallin maksimimäärä on sama kuin niiden määrä oikeassakin maailmassa. Todellisilla autoharrastajilla onkin etulyöntiasema pelin automarkkinoilla.


Mikä on NFT?

NFT-lohkoketjuteknologia mahdollistaa virtuaalisten esineiden yksilöimisen ja niiden omistamisen. Teknologiaa on käytetty esimerkiksi digitaalisen taiteen myymisessä.

Videopelien osalta teknologian myötä virtuaaliesineiden kaupankäynti on mahdollista myös pelimaailman ulkopuolella. Näin ollen haluttu NFT-virtuaaliesine voi kasvattaa arvoaan rajattomasti kysynnän kasvaessa.

NFT-pelien edelläkävijä CryptoKitties onnistui nostamaan rahaa NFT-myynnillä 12,5 miljoonaa dollaria. Osa virtuaalikissoista myytiin peräti 100 000 dollarin hinnalla.

Amerikkalaispankki Morgan Stanley on ennustanut, että peliesineiden kaupankäynnistä tulee vuoteen 2030 mennessä usean miljardin dollarin markkinat.

Apex Kings NFT Racing -traileri