Alamy / AOP
04:10 - 26.11.2021 / viihde / Findance
Black Friday 2021 -alennukset jylläävät - nämä tuotteet kiinnostavat suomalaisia

Vuoden vilkkain ostospäivä Black Friday on jälleen tänään.

Samsung on selvittänyt kyselytutkimuksistaan, miten suomalaiset tulevat päivää viettämään.

Suomalaiset uskovat keskimäärin käyttävänsä Black Friday -ostoksiin n. 178 euroa. Erityisesti suomalaisia kiinnostavat kodinkoneet, kännykät ja kuulokkeet.

Jopa lähes puolet on odottanut Black Fridayta ostaakseen jonkin tietyn tuotteen. Naiset ovat hivenen ahkerampia tekemään ennakkosuunnitelmia päivää varten kuin miehet. Alle 31-vuotiaista peräti kaksi kolmesta aikoo käyttää rahaa Black Fridayna.


- Ostosten teosta juuri Black Fridayna on kehittynyt suosittu ja odotettu ajanviettotapa. Kyselytutkimuksemme mukaan vain n. 25 % kuluttajista on päättänyt, etteivät he tee Black Fridayna ainuttakaan ostosta. Ostopiikin vaikutukset näkyvät jälleenmyyjiemme myyntitilastoissa ja tänäkin vuonna Black Friday näkyy niissä varmastikin todella vahvasti. Teknologiatuotteista varsinkin älypuhelimet, kuulokkeet ja älykellot hankitaan joululahjaksi jo etukäteen, Mika Engblom, Samsung Suomen maajohtaja, toteaa.

Kodinkoneiden, kännyköiden, älykellojen ja kuulokkeiden lisäksi monia hamuaa imuria ja televisiota. Erityisesti 31-45-vuotiaat ovat uudebn television perässä.