Verkkokauppa.com
04:10 - 25.11.2021 / viihde / Findance
Black Friday koittaa - Verkkokauppa.com vinkkaa, mitä ei ainakaan kannata ostaa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Verkkokauppa.com tekee nyt palveluksen asiakkailleen.

Black Friday -humun keskellä se kertoo, mitä ei kannata ainakaan ostaa, listaamalla palautetuimmat ja huonoimmiksi arvioiduimmat tuotteensa.

- Suomessakin vuosi vuodelta kasvanut Black Friday on tasoittanut huomattavasti joulukauppaa, kun lahjoja pukinkonttiin hankitaan entistä useammin jo marraskuussa. Black Friday on huipussaan verkossa asiakasliikenteeltään peräti 40 kertaa suurempi keskiverto kävijämääriin verrattuna. Black Friday -viikon kuluessa tehdään yli sata tuhatta asiakastilausta yli 20 000 eri tuotteesta, paljastaa Verkkokauppa.comin kaupallinen johtaja Vesa Järveläinen.

Palautetuimpien tuotteiden listalla ovat mm. sisäantenni, polvituki, lihashuoltorulla ja lataustelakka. Kehnoimpia tuotteita ovat arvosteluiden valossa Science-radiopuhelimet, Techwon mikroskooppi ja kaukoputki sekä erilaiset puhelintarvikkeet - erityisesti panssarilasit.

- Verkkokauppa.comista löytyy jo reilut 400 000 sensuroimatonta tuotearvostelua, joiden avulla asiakkaamme saavat tietoa tuotteista ja voivat tehdä perehtyneitä valintoja. Asiakkaiden tekemät arviot auttavat lisäksi meitä muokkaamaan valikoimaa sen mukaan, mitkä tuotteet toimivat ja mitkä eivät. Rehellisten tuotearvosteluiden näyttäminen ja palautusprosenttien paljastaminen ovat keinoja, joiden avustamana vältämme asiakkaiden hutitilauksia - palautusprosenttimme onkin vain 1,0 eikä palautusliikenne juuri nouse edes vuoden suurimman ostopäivän jäljiltä, toteaa Verkkokauppa.comin vastuullisuuspäällikkö Johanna Stenbäck.


Palautetuimmat - TOP-20

Verkkokauppa.com - palautetuimmat 2021


Kehnoimmat arvostelut - TOP-20

Verkkokauppa.com - kehnoimmat arvostelut 2021