Fox
06:10 - 10.11.2021 / tv-sarjat / Findance
FOX tänään: Ensisilmäyksellä alkaa alusta asti - Tiesitkö nämä yksityiskohdat komediasarjasta?

FOX-kanava aloittaa tänään suositun komediasarjan, Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother), esittämisen ensimmäisestä jaksosta lähtien.

FOX esittää keskiviikosta perjantaisin aina kaksi jaksoa klo 20.00 alkaen.

Carter Baysin ja Craig Thomasin luomaa sarjaa tähdittävät mm. Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan ja Cristin Milioti.


Ensisilmäyksellä

Tiesitkö?

1. Kuvauspaikkana ei toiminutkaan New York!

Ensisilmäyksellä sijoittuu New York Cityn Manhattanille. Sitä ei kuitenkaan todellisuudessa kuvattu siellä, vaan Los Angelesissa.

2. MacLaren's-pubi sai nimensä avustajalta

Carter Bays ja Craig Thomas sai inspiraatiota kaverusten kantapubiin omasta nuoruudestaan McGee's-nimisestä pubista. MacLaren'sin nimi tuli kuitenkin Carl MacLarenilta, tuotantoassistentilta.

3. Sarjan tunnusmusiikin esittävät sen luojat

Sarjan luojat Carter Bays ja Craig Thomas esittävät sarjan tunnusmusiikin Hey Beautiful. Heidän yhtyeensä nimi on The Solids.


Ensisilmäyksellä

4. Kakkoskaudella nähdään oikea kosinta

Kakkoskaudella nähtiin kosintakohtaus, joka olikin aivan aito! Avustajiksi pestattiin oikea pariskunta Jana Rugan ja Timothy Russo. Jana Rugan ei kuitenkaan tiennyt, että hänen miehensä aikoo kosia oikeasti siinä hetkessä.

5. Britney Spearsin rooli oli merkittävä piristysruiske sarjalle

Laulaja Britney Spears piipahti sarjan kolmannella kaudella. Rooli sai niin paljon huomiota, että se vaikutti positiivisesti koko sarjan suosioon myös myöhemmillä tuotantokausilla.