STX Films
12:10 - 06.11.2021 / elokuvat / Findance
Nyt Suomen elokuvateattereissa - Gerard Butler ja Frank Grillo toimintatrillerissä Copshop

Joe Carnahanin ohjaama toimintatrilleri, Copshop, on saapunut Suomen elokuvateattereihin.

Amerikkalaisen leffan pääosissa näyttelevät Gerard Butler, Frank Grillo, Alexis Louder, Toby Huss.

Frank Grillo esittää huijaria Teddy Murrettoa, joka pakenee palkkamurhaaja Bod Viddickiä (Gerard Butler). Murretto saa idean lyödä poliisia Valerie Youngia (Alexis Louder), jotta hänet pidätettäisiin.

Pikkukaupungin vankiselli ei kuitenkaan häntä pitkään suojele. Viddick nimittäin ilmestyy viereiseen selliin. Kun paikalle saapuu vielä Toby Hussin esittämä kilpaileva palkkamurhaaja, niin lisähaasteita ilmestyy myös Viddickille.

Gerard Butler

Gerard Butler

51-vuotias skotlantilaisnäyttelijä on tuttu kasvo toiminnallisista elokuvista.

Hänen meriittilistalleen kuuluvat 300, Oopperan kummitus, Lainkuuliainen kansalainen, Exän jäljillä, Olympus Has Fallen ja Gamer.

Frank Grillo

Frank Grillo

56-vuotias amerikkalaisnäyttelijä on niin ikään tuttu toimintaelokuvista kuten Puhdistuksen yö: Anarkia, Captain America: The Winter Soldier ja Warrior.

Lisäksi Grillo on näytellyt näkyvät roolit suosituissa sarjoissa Prison Break - Pako ja Kingdom.

Alexis Louder

Alexis Louder

Alexis Louder on vielä edellä mainittua kaksikkoa tuntemattomampi nimi, mutta hänellä on ollut roolit mm. tv-sarjoissa Vampyyrien sukua ja Watchmen.

Louderilla on lisäksi rooli tulevassa Amazon Prime Video -alkuperäissarjassa The Terminal List. Aiemmin hän teki Prime Videon kanssa yhteistyötä pienessä roolissa scifi-elokuvassa The Tomorrow War. Näitä molempia projekteja yhdistää Hollywood-suosikki Chris Pratt.

Toby Huss

Toby Huss

Toby Huss edustaa niitä näyttelijöitä, jotka lähes kaikki tuntevat kasvoilta, mutta nimi on hukassa.

54-vuotias amerikkalaisnäyttelijä on esiintynyt pikkurooleissa lukuisissa tv-sarjoissa. Pitkäkestoisempia rooleja hänellä on ollut sarjoissa Reno 911!, Dickinson ja Carnivale. Hänen yksi merkittävimmistä leffarooleista on vuoden 2006 Operaatio Rescue Dawn -leffassa.

Copshop-traileri