Baillie Walsh
07:45 - 22.10.2021 / musiikki / Findance
ABBA julkaisi lisää uutta musiikkia: alunperin vuonna 1978 tehty Just A Notion ilmestyi

ABBA teki syyskuussa paluun julkaisemalla kaksi uutta kappaletta I Still Have Faith In You ja Don’t Shut Me Down.

Kappaleiden ensisoiton myötä tiedotettiin marraskuun 5. päivä julkaistavasta Voyage-albumista sekä massiivisesta ABBA VOYAGE -konsertista, joka järjestetään ensi toukokuussa Lontoossa.

Tänään 22. lokakuuta julkaistaan kolmas single Just A Notion. Kappale on alun perin tehty ja nauhoitettu jo vuonna 1978, mutta se ei päätynyt yhtyeen aiemmille levyille. Yhtyeen jäsenet ovat itsekin ihmetelleet, ettei Just A Notion nähnyt tuolloin päivänvaloa. Tänään julkaistu versio on saanut uusia sävyjä rumpujen ja kitaran muodossa, mutta lauluraidat ovat alkuperäiset.

Ruotsalaiskvartetin edellinen albumi The Visitors julkaistiin 1982. Suomessa heidän myydyin albuminsa on ABBA Gold: Greatest Hits -kokoelma, joka ilmestyi 10 vuotta bändin lopettamispäätöksen jälkeen. Abba Gold: Greatest Hits -albumilla on mukana yhtyeen suurimpia hittejä, kuten Dancing Queen, Mamma Mia, The Winner Takes It All ja Gimme! Gimme! Gimme!

Spektaakkelimainen ABBA Voyage -konsertti nähdään ensi kertaa Lontoossa ABBA Arenalla 27.5.2022. 3000 hengen ABBA Arena sijaitsee Queen Elizabeth Olympic Parkissa. Itse konsertissa Agnetha, Björn, Benny ja Anni-Frid esiintyvät virtuaalisina hahmoina. Show’ta on rakennettu usean vuoden ajan ja kaikki neljä jäsentä ovat olleet mukana avatar-hahmojensa teossa.

artikkelin avainsanat:
ABBA Just A Notion