HBO Max
16:10 - 21.10.2021 / tv-sarjat / Findance
Krista Kosonen jatkaa pääosassa - HBO Max aloittaa Beforeigners-sarjan 2. tuotantokauden joulukuussa

HBO Max (ent. HBO Nordic) aloittaa Beforeigners -sarjan toisen tuotantokauden joulukuussa.

Norjalaisen scifi-sarjan pääosassa nähdään suomalaistähti Krista Kosonen.

Beforeigners on Lilyhammerista tuttujen Anne Bjørnstadin ja Eilif Skodvinin luoma ja käsikirjoittama scifi-draama, jonka on ohjannut Jens Lien. Uusi kausi koostuu kuudesta jaksosta.

Sarjan toisella kaudella Oslossa tapahtuu raaka murha, jolla on yhteyksiä 1800-luvun Englantiin. Herää kysymys, voisiko Viiltäjä-Jack olla aikamatkannut nykypäivään. Lars ja Alfhildr saavat pian huomata voivansa luottaa vain toisiinsa, jos aikovat napata tappajan. Tapausta tutkiessaan Lars joutuu samalla setvimään perhesotkujaan hänen tyttärensä alkaessa tapailla norjalaista säätiedottajaa, kun taas Alfhildr kohtaa salaperäisen muinaisnorjalaisen meedion, jolla on tärkeää tietoa hänen menneisyydestään. Norjan ikuisella kuninkaalla Olav Haraldssonilla on haasteita sopeutua nykypäivän elämänmenoon, joka osoittautuu täysin erilaiseksi kuin hänen kuvitelmissaan.


Krista Kosonen palaa viikinkiajoilta tulleen poliisin rooliin

Krista Kosonen ja Nicolai Cleve Broch palaavat tuttuihin päärooleihinsa Alfhildrinä ja Larsina Beforeignersin toisella tuotantokaudella. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Tobias Santelmann (Pyhä Olavi), Stig Henrik Hoff (Tore Hund), Ragnhild Gudbrandsen (Wenche), Stig Amdam (Harald), Agnes Kittelsen (Marie), Ylva Bjørkaas Thedin (Ingrid), Kyrre Haugen Sydness (Gregers) ja Pål Sverre Hagen (Doktoranden). Tähtikaartiin liittyvät uudella kaudella myös norjalainen koomikko Herman Flesvig (Sturla) sekä Hedda Stiernstedt (Volven), Paul Kaye (John Roberts), Billy Postlethwaite (Issac), Ann Akin (Precious Clark), Jade Anouka (Adepero) ja Philip Rosch (Henry).

Beforeigners on Anne Bjørnstadin ja Eilif Skodvinin luoma ja käsikirjoittama ja Jens Lienin ohjaama, ja sarjan on tuottanut HBO Maxille Rubicon TV. Uuden kauden tuottaa Terje Strømstad yhdessä Jens Lienin kanssa. Vastaavina tuottajina toimivat Fridrik Mar, Eilif Skodvin ja Anne Bjørnstad. HBO Maxin vastaavina tuottajina toimivat Christian Wikander, Steve Matthews ja Antony Root.


Katso kakkoskauden traileri alla: