Durex
04:10 - 16.10.2021 / viihde / Findance
Uusi, naisille suunniteltu, ohut liukuvoidekondomi - Durex Naturals pyrkii edistämään naisten seksuaalista nautintoa

Durex on toteuttanut kyselyn koskien sitä, miten puhumme yhdyntään liittyvistä kiusallisista asioista. Tutkimuksen mukaan kolmasosa aikuisista kokee seksistä puhumisen kumppaninsa kanssa epämukavaksi. Tutkimus paljastaa myös, että lähes puolet aikuisista kokee seksin aikana fyysistä epämukavuutta emättimen kuivuuden vuoksi. Miten tähän yleiseen ongelmaan voidaan puuttua?

Naisten seksuaalinen epämukavuus ja liukuvoiteiden käyttö on edelleen jonkinasteinen tabu. Liukuvoidetta pidetään usein lääkinnällisenä tarpeena tai "rivona" asiana sen sijaan, että se nähtäisiin apuna naisille, jotka kärsivät epämukavuudesta seksin aikana, tai tapana lisätä seksuaalista nautintoa. Miksi kenenkään pitäisi sietää epämukavaa seksiä, kun on olemassa tuote, joka voi tehdä seksistä nautinnollista? Kaikkien tulisi uskaltaa keskustella asiasta seksikumppani(e)nsa kanssa. Durex haluaakin nyt kannustaa lisäämään avointa keskustelua tästä normaalista ja ennen kaikkea luonnollisesta aiheesta.

Naisten seksuaalisesta mielihyvästä puhutaan ja sen tavoitteluun kannustetaan yhä enemmän. Se ei kuitenkaan riitä, sillä valtaosa naisista (73 %) joutuu silti sietämään epämukavuutta, ja 62 prosenttia naisista ei puhu avoimesti seksiongelmistaan. Tämän vuoksi naisten seksuaalinen tyytyväisyys onkin yleisesti miehiä alhaisempaa.

Juuri tästä syystä maailman johtava kondomi- ja liukuvoidemerkki Durex esittelee Durex Naturals -kondomin, jonka tavoitteena on lisätä naisten seksuaalista mielihyvää. Durex Naurals -kondomit on suunniteltu nimenomaan naisille. Ne on päällystetty vesipohjaisella liukuvoiteella, jonka hellävarainen koostumus on dermatologisesti testattu, väri- ja makuaineeton ja sisältää 98 % luonnollisia ainesosia. Kondomi on helposti puettava ja erittäin ohut, vain 0,055 mm.

Vesipohjaiset Durex Naturals -liukuvoiteet ovat pH-arvoltaan ihanteellisia ja sisältävät 100 % luonnollisia ainesosia, jotka kosteuttavat intiimialuetta ja takaavat luonnollisen mukavuuden. Tuote ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Durex Naturals on kehitetty mukavuuden ehdoilla.

"On jo aikakin, että markkinoille tulee kondomi, joka on kehitetty naisille ja erityisesti naisten mielihyvään keskittyen. Seksiin liittyy paljon ennakkoluuloja, kuten se, että liukuvoide on tarkoitettu vain rivoon seksiin ja että kondomit automaattisesti vähentävät nautintoa. Seksi on mahtava asia, ja sen tulisi tuntua mahtavalta molemmille osapuolille – juuri tähän me pyrimme", Durex Nordicin edustaja kertoo.

Durex Naturals -tuotteita on saatavana kaikista suuremmista apteekeista, ruokakaupoista ja verkkokaupoista, ja Durex Naturals -kondomien suositushinta on 7,30 euroa.